boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2010 of ya günde 1 kere dinlemezsem işim rast gitmez.Çok güzel parça. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2010 oh be bende diyorum neyin sıkıntısı bu bugün dinlememiştim dinledim geçti sıkıntım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 Here we stand Burada bulunuyoruz Worlds apart Dünyalar ayrı Hearts broken in two, two, two Kalpler parçalanmis ikiye, ikiye, ikiye Sleepless nights Uykusuz geceler Losing ground Dayanağımızı kaybediyoruz I'm reaching for you, you, you Ben sana, sana, sana uzanıyorum Feelin' that it's gone Onun gittiğini hissederek Can't change your mind Fikrini değiştiremem If we can't go on Eğer devam edemezsek To survive the tide Akışı yenebilmek için Love divides Aşk ayırır Someday love will find you Bir gün aşk seni bulacak Break those chains that bind you Seni bağlayan o zincirleri kır One night will remind you Bir gece hatırlatacak sana How we touched Nasıl dokunduğumuzu And went our separate ways Ve ayrı yollara gittiğimizi If he ever hurts you Eğer bir gün o seni üzerse True love won't desert you Gerçek aşk seni terketmeyecek You know I still love you Biliyorsun ben seni hala seviyorum Though we touched Dokunmamıza And went our separate ways Ve ayrı yollara gitmiş olmamıza rağmen Troubled times Sıkıntılı zamanlar Caught between confusions and pain, pain, pain Karışıklığın ve acının, acının, acının arasında tutuklu Distant eyes Mesafeli gözler Promises we made were in vain Verdiğimiz sözler faydasızdı In vain, vain Faydasız, faydasız, faydasız If you must go Eğer gitmek zorundaysan I wish you love Dilerim seversin You'll never walk alone Hiç bir zaman yalnız olmayacaksın Take care my love (Kendine) dikkat et sevdiğim Miss you love Özlüyorum seni Someday love will find you Bir gün aşk seni bulacak Break those chains that bind you Seni bağlayan o zincirleri kır One night will remind you Bir gece seni hatırlatacak How we touched Nasıl dokunduğumuzu And went our separate ways Ve ayrı yollara gittik If he ever hurts you Eğer seni bir gün üzerse True love won't desert you Gerçek aşk seni terketmeyecek You know I still love you Biliyorsun seni hala seviyorum Though we touched Dokunmamıza And went our separate ways Ve yollarımızı ayırmış olmamıza rağmen Oooooooooh Someday love will find you Bir gün aşk seni bulacak Break those chains that bind you Seni bağlayan o zincirleri kır One night will remind you Bir gece seni hatırlatacak How we touched Nasıl dokunduğumuzu I still love you, girl Seni hala seviyorum I really love you, girl Seni gerçekten seviyorum And if he ever hurts you Ve eğer seni bir gün üzerse True love won't desert you Gerçek aşk seni terketmeyecek Nooooooooo Hayııııır Nooooooooo Hayııııır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 [video=youtube;KeneHH3-L2I] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.