boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2010 [video=youtube;nduf-xxxoeA]http://www.youtube.com/watch?v=nduf-xxxoeA aradım bulamadım nasıl açılmamış bu videoya başlık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 açılmadı video :S youtube açık bnde bu nedir abi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 açılmadı video :S youtube açık bnde bu nedir abi ? valla bende açılıyor dostum ismini kopyala parçanın dinlersin başka yerden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 ama çok güzel parça yav akşamları şu saatlerde dolanırken dinlemek mükemmel oluyor da kışın şu saatte de insanın çıkası gelmiyor dışarı Ama ne olursa olsun gidir bir gün ormanda gezerken dinleyin derim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgainWeRise Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Ow yeah men sana puanım dokuz kanka bılacık metal hell yeah \m/ şaka bir yana pitch black isimli şarkılarını çok severim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 abi ben sana tek kelime dahi etmiyorum !!! MUHTEŞEM bi parçaa off diyorum ya off harbiden off yani hiç dinlememiştim bunu muhteşem ötesi diyebilirim zevkine hayran kaldım açıkcası başka paylaşımlarınıda bekleriz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.