Lucinda Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2010 Dün gece çok denedim ama bir türlü yapamadım.Yaklaşık 1 saat boyunca yatakta hareketsiz durdum.Sonra vazgeçtim.Çok uykum vardı.1-2 dakikalığına gözlerim kapanmış.Ama sol taraftan yüzüme doğru "Phiyuuuuuuuuuuuuuvvvvvv" diye bir sesle irkildim.Sanki horlayan birinin tıkandığından ağzından nefesi zorla vermesi gibiydi.Ancak odada benden başka kimse yoktu.Neyse gözlerimi açtım.Kulaklarımda müthiş bir uğuldama vardı.Çok fena çınlıyordu.Sokak lambasından içeriye hafif bir ışık sızıyordu.Biraz da olsa oda aydınlıktı.Her şey nokta nokta görünmeye başladı.Vücudumu hissetmiyordum.Hareket edemiyordum.Çok hafiftim tüm ağırlık dibe çökmüş gibiydi.Kalbim çok hızlı atmaya başladı heyecandan.Kendi kendime telkin verdim o anda.Yapmaya çalıştım ama bir süre sonra çınlama yok oldu.Her şey eski haline geri döndü.Bu astrale bir başlangıçmıydı? Çünkü daha önce çok denedim ama olmadı.Bu aşamaya gelmek iyi bir şey mi? Bir dahakinde daha mı başarılı olacağım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SalemWitch Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 "Kulaklarımda müthiş bir uğuldama vardı.Çok fena çınlıyordu" evet, bu Astral yolculuğun başlarında gerçekleşir, ellerin uyuşması ve kulakların çınlaması ilk belirtidir zaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 arkadasım uyku ile uykusuzluk arasını tuturmussun tebrik ederim ben 5 aydır ugrasıorum yeni yeni basardım korkma zihninde her seferinde farklı bir ses duyarsın mesela ben kendi adımı fısıldarken olmustum yani birisi kulağıma adımı fısıldadı emindim basta korktum ama sonra her deneyişimde bu olunca anladım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lersi3141 Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 kardeşim herkes yukarı doğru çıkar sn aşağı inmişsn ters tepki yapmış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2010 arkadaşa katılıyorum oldukca yaklaşmışsın aslında garip sesler duymak insanı ürkütüyor haklsıın ilk başta bende ürkerdim ama şimdi alıştım defalarca deneyip hüsranla sonuçlanan uğraşlar arasında alışıyor insan ister istemez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lucinda Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 of yani uyanmasamıydım ama napim aniden oldu off bir daha o noktaya gelemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Tanssıyonun da dumur olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.