bluelune Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vE8lTX1D4t0&feature=player_embedded Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 fake sağ alttaki cama dikkat Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Sağ alttaki camdan fake olduğunu nasıl anladın peki ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hashikio Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2010 görüntü yok ya da ben göremiyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2010 dikkatli bakarsan anlarsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
eLanVitaL Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2010 aslında hiçbir montaj yok gibi gözüküyor ama fake olma ihtimali de çok yüksek. gerçekse de eğer güzel bi özellik diyip geçicem, hayalet olmak gibisi yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bilgehans Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2010 kesin sahte çünkü o kadinla o video ayni tonlarda degil bi farklilik var ortada Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2010 Fake ye benziyor. sanki videoda hayalet olarak gösterilen varlık duvardan değilde açık bir kapıdan geçiyormuş gibi gördüm. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Video kaldırılmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.