boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=c98qdFQF7sw Alphaville yani ne haddime yorum yapmak 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2010 huuu süper ben bu sarkıyı eklıcektım ya :punish2:bende once davrandın hırrrr 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2010 yav ha sen , ha ben ne farkeder parça süper dinlemene , izlemene ve keyfine bak sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 peküü dogru dıosun haklısın adamsın cansın devam et sen ekle ben dıınlıcemmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
frezya Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Süper bayılırım buna teşekkürlerrr Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 [video=youtube;-5Yx2TnN9mc] Letİs dance in style , letİs dance for a while , Hadi dansedelim, bir süre dans edelim. Heaven can wait we are only watchinİ the skies Cennet bekleyebilir, biz gökyüzünü seyredelim. Hoping for best but expecting the worst En iyiyi umarak ama en kötüyü bekleyerek Are you going to drop the bomb or not? Bombayı bırakcak mısın bırakmayacak mısın? Let us die young or let us live forever Ya bırak genç ölelim ya da sonsuza dek yaşayalım. We donİt have the power but we never say never Gücümüz yok ama asla asla demeyiz. Sitting in a sandpit , life is short trip Kum havuzunda oturuyoruz, hayat kısa bir yolculuk The musicİs for the sad men Müzik üzgün adam için Can you imagine when this race is won Bu yarışı kazanılacağını düşünebiliyor musun Turn our golden faces into the sun Altın yüzlerimizi güneşe doğru döndüğümüzü Praising our leaderİs weİre getting in tune elde ettiğimiz havaya liderlerimizin övgülerini The musicİs played by the madmen Çılgın adam tarafından çalınan müziği Forever young , I want to be forever young Daima genç, daima genç olmak istiyorum. Do you really want to live forever, forever and ever Gerçekten sonsuza kadar yaşamak ister miydin? I donİt want to perish like a fading horse Solgun yaşlı at gibi yok olmak istemiyorum. Youth is like diamonds in the sun Gençlük güneşte ki elmaslar gibi And diamonds are forever Ve elmaslar sonsuzdurlar. So many adventures couldnİt happen today Bugün o kadar çok macera olmayabilir So many songs we forgot to play Çalmayı unuttuğumuz çok fazla şarkı So many dreams are swinging out of the blue Maviden daha canlı gerçek olmasına We let them come true. İzin verdiğimiz bir çok rüya. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
frezya Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Alphavılle ve şarkılarına hayranım ,teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2011 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Muhteşemler... Sounds Like A Melody Big In Japan A Victory Of Love Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Lassie Come Home For A Million Carry Your Flag Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paranormalfikir Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Moon Girl https://www.youtube.com/watch?v=CUZT0L3Dt6o Fades Away In Technicolor Heart Of The Flower [video=youtube;g9f-pZqONig] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.