Guest arman Oluşturma zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 20, 2007 hic birsey anlasilmiyor ama goruntuler guzel belki ilginizi ceker diye dusundum;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 paylaşımın için saol armann ama saçma bi klip.anlatım çok fazla etkilenilmiş biçimde.basit bişi ters haç,papaz,fln amaan nese... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 bencede;).... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhat70 Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2007 Vallahi gec vakit bol soganli kurufasulye yedigim zaman benim karnimda böyle sesler cikariyor, desene Popomdan söhret cikarmista benim haberim yok vallahi Zombie filimi olsaydi harika derdim ama Müzikclibi olarak bunlar bir piskologa görünsünler diyorum müzikten baska herseye benziyor ama dedigin gibi ilginc, ilginc olan INSANLAR NE BICIM MÜZIK DINLILYOR YA Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vsg7vMVyi78 tek kelime ile süper \m/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Deicide-Death to Jesus http://www.youtube.com/watch?v=7eZ15FWYDZo&feature=related Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AgainWeRise Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2010 süpersin üstad \m/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Adamın sesini seviyorum. Gözlerini kapat ve dinle. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.