Deviler Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2010 Bu başıma 2-3 kez geldi diyelim bi şey düşünüyorum mesela bu gün başıma gelen bi olay arkadaşımı düşünüyodum içimden ''ali acaba hangi üniversiteyi kazandı hiç sormadım belki şunu kazanmıştır...'' gibisinden düşündüm otobüstede 4 arkadaşız yanımdaki arkadaşım digerine alinin hangi okulu kazandıgını söledi şaşırdım çünkü ben bunu düşündükten hemen sonra söyledi arada 1 kaç saniye vardı bi keresindede annem çikolata almamı söledi hangisinden alıyım dedigimde içimden ''ülkerin golden fıstıklılarından alsam süper olr bayadırda yemiyorum'' annemde bu çikolatıyı hiç sevmez ve bana ülkerin fındıklı çikolatalarından al dedi o anda şaşkınlığımı gizleyemedim bu olayın ilk defa başıma geldigi andı bunu nasıl geliştire bilirim ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TheCaSPiaN Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2010 bu konu altındaki başlıkları incele derim ben düşünce gücüyle insanların akllarına kendi aklından geçenleri iletebilmek iyi bi verici olduğun anlamına gelir bence üzerine gidip burda ve farklı kaynaklarda bulduğun uygulamalarla kendini geliştirmelisin zaten nasıl geliştiricem diye somuştum deme başlık altında bir sürü teknik mevcut kolay gelsin umarım başarılı olursun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.