Jump to content

Düşünme Gücü

Deviler

Önerilen Mesajlar

Bu başıma 2-3 kez geldi diyelim bi şey düşünüyorum mesela bu gün başıma gelen bi olay arkadaşımı düşünüyodum içimden ''ali acaba hangi üniversiteyi kazandı hiç sormadım belki şunu kazanmıştır...'' gibisinden düşündüm otobüstede 4 arkadaşız yanımdaki arkadaşım digerine alinin hangi okulu kazandıgını söledi şaşırdım çünkü ben bunu düşündükten hemen sonra söyledi arada 1 kaç saniye vardı bi keresindede annem çikolata almamı söledi hangisinden alıyım dedigimde içimden ''ülkerin golden fıstıklılarından alsam süper olr bayadırda yemiyorum'' annemde bu çikolatıyı hiç sevmez ve bana ülkerin fındıklı çikolatalarından al dedi o anda şaşkınlığımı gizleyemedim bu olayın ilk defa başıma geldigi andı bunu nasıl geliştire bilirim ?

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

bu konu altındaki başlıkları incele derim ben düşünce gücüyle insanların akllarına kendi aklından geçenleri iletebilmek iyi bi verici olduğun anlamına gelir bence üzerine gidip burda ve farklı kaynaklarda bulduğun uygulamalarla kendini geliştirmelisin zaten nasıl geliştiricem diye somuştum deme başlık altında bir sürü teknik mevcut kolay gelsin umarım başarılı olursun

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...