Jump to content

İzlediğiniz En Komik Sahne?

Önerilen Mesajlar

Yanıtlama zamanı:

yaslı teyzeye dikkat edemiyorum çünkü bendeki ekranda beyaz bir sayfa gözüküyor(yoksa bu bana bir işaret mi imana gel olm vegeta gibilerinden :)) paylaşım için yine de sağol

Yanıtlama zamanı:

aklıma bi türlü gelmedi.. çok kısa boylu ,takım elbise giyen,sürekli sırıtan,ve bu adama benziyen yabancı bi adam var. de vito kadar kısa dediğim adam.. off ya kesin izlemişssinizdir..

Yanıtlama zamanı:

ilginç...az önce facede eski paylaştıklarıma bakerken gördüm...izleyip tekrar gülmüştüm =D

Yanıtlama zamanı:
eski filmleri severim..:D bu filmi ayrıca severim zaten..:Dsüper filmdi..:D

Bugün senle konuşurken hayal etmem bile gülümsememe yetmişti.. Şimdi izledim kahkalarımı durduramıyorum .. :D

Yanıtlama zamanı:

:D hele gözleri yok mu kadının :D

geçen gün trt de filmin hamam sahnesini kesmişler diyede bi hengame koptu ..

Yanıtlama zamanı:

En sevdiğim filmlerden biriydi. Şimdi "pis yedili" gibi dizileri görmekten canım sıkıldı birde onlara gülenler var ben böyle eski filmlerden, dizilerden daha çok zevk alıyorum. Oyunculuk ve dizi-film anlayışı çok değişti. :nea:

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...