boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=8g8QyYKH2uo Parça çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2010 everyday after work, i go to a book store around the corner her gün iş çıkışında köşedeki kitapçıya gidiyorum i`m going to look in for the glossy magazines about fashion and style Stil ve modayla ilgili parlak dergilere bakacağım and hope you`re inside İçlerinde olduğunu umacağım um- when you walk, i feel like dancin` Yürüdüğün zaman, dans ediyormuş gibi hissediyorum all i want, is making love to you Tek istediğim sana kur yapabilmek when you move, the world gets groovy Hareket ettiğinde dünya mükemmellşiyor all i do, is dream of you Yaptığım tek şey seni hayal etmek you are great, you`re the top Önemlisin, zirvedesin you are grand, youre my star asilsin, benim yıldızımsın glamour girl glamour girl glamour girl glamour girl Müthiş kız, müthiş kız, müthiç kız, müthiş kız glamour girl glamour girl glamour girl glamour girl Müthiş kız, müthiş kız, müthiç kız, müthiş kız ummm- when you walk, i feel like dancin` Yürüdüğün zaman, dans ediyormuş gibi hissediyorum all i want, is making love to you Tek istediğim sana kur yapabilmek when you move, the world gets groovy Hareket ettiğinde dünya mükemmellşiyor all i do, is dream of you Yaptığım tek şey seni hayal etmek you are great, you`re the top Önemlisin, zirvedesin you are grand, youre my star asilsin, benim yıldızımsın glamour girl glamour girl glamour girl glamour girl Müthiş kız, müthiş kız, müthiç kız, müthiş kız glamour girl glamour girl glamour girl glamour girl Müthiş kız, müthiş kız, müthiç kız, müthiş kız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2010 çok güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Yeni uyandım ve bir bardak nescafenin yanında yaktığım sigaramı içerken de dinlemenin tadı bambaşkaymış Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2010 votka alıp tekrar dinlicem sabaha kadar:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2010 votka alıp tekrar dinlicem sabaha kadar:rofl: tercihen 2000(daha eskisi kasıyor ) üretimli vanilyalı beyaz şarapla çok daha güzel gidiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2010 Sigara ile uyum sağlayan, sağlam parçalardan biri, eskiyi yeniden hatırlamak beni mutlu etti, teşekkürler mod Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2011 Sigara olayını iyi dedin bak gecenin bu vakti dinlerken canım sigara istedi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2011 aaeeoooüüüğğğ! Benim de.... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.