boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 25, 2010 [video=youtube;QT-JUj-0bg8]http://www.youtube.com/watch?v=QT-JUj-0bg8 Only you Yalnızca sen Can make this world seem right Bu dünyayı düzgün gösterebilirsin Only you Yalnızca sen Can make the darkness bright Karanlığı aydınlık yapabilirsin Only you and you alone Yanlızca sen ve bir tek sen Can thrill me like you do Beni böyle heyecanlandırabilirsin And fill my heart with love Ve kalbimi aşkla doldurabilirsin For only you Yalnızca senin için Only you Yalnızca sen Cam make this change in me Bendeki budeğişimi gerçekleştirebilirsin For it's true Çünkü doğrusu You are my destiny Sen benim kaderimsin When you hold my hand Elimi tuttuğunda I understand Anlıyorum The magic that you do Yarattığın büyüyü You're my dream come true Sen gerçekleşen düşümsün My one and only you Benim "tek ve biricik sen"im Only you Yalnızca sen Cam make this change in me Bendeki budeğişimi gerçekleştirebilirsin For it's true Çünkü doğrusu You are my destiny Sen benim kaderimsin When you hold my hand Elimi tuttuğunda I understand Anlıyorum The magic that you do Yarattığın büyüyü You're my dream come true Sen gerçekleşen düşümsün My one and only you Benim "tek ve biricik sen"im One and only you Tek ve yalnızca sen... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 Kimse "sen" dediği şahıs, bu yükü kaldırabilirmi acaba Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 Sanmam kanki tanıyana kadar sen gerçektir.Tanıdıktan sonra sen e yüklenen sen in fazla olduğu anlaşılır.O yüzdendir ki sen i tanımadan yaşanmalıdır sen Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 "sen"den beklenilene bağlı bence gerçekliği... beklenti ne kadar gerçekçiyse "sen" de o kadar gerçek oluyor... Ama tabi beklenti ne kadar gerçekse insan o kadar içinde saklıyor sanırım bu güzel sözleri... onun yerine daha çok kullanılan "öküzüm benim" tarzı komik betimlemeler icebergin içerdeki kısmı konusunda ipucuna bile mahal vermiyor. neyse özlemiştim bu şarkıyı teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.