frezya Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 26, 2010 http://video.cnnturk.com/2010/haber/10/26/iste-ataturkun-gercek-sesi Atatürkün gerçek sesi insanı derinden etkiliyor arkadaşlar,askeri siyasi,politik dehası ,Türk milletine olan sevgisiyle sonsuza kadar Ulu Önderimiz olarak kalacak Atamızın sesini dinlemek ona dokunmak gibi sanki,İzindeyiz ATAM ,sen rahat uyu. 3 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
adogan2 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 Evet Ata'mızın gerçek sesi muhteşem.Teşekkürler Frezya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
olida1978 Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2010 ben dinleyemiyorum bile.....çok duygulanıyorum.....hele şu günümüz siyasi konjonktürüne bakınca üzülmemek elde değil:( 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
frezya Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Ey Atam sesin bile korkutuyor ülkene düşman olanları sonsuza dek Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve kurtarıcısı olarak bize verilen bir ödül olduğunu Türk Millet unutmayacaktır ,nurlar içinde yat sevgili ATAM. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Kendisi gibi karizma. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SPARROW Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 eski bilinen kayıtlarda coşkuyla ve bağırarak ulusa seslendiğinden tizleşmiş olabilir ...her şeyiyle tam bir lider...sesi bas olmuş tiz olmuş ne önemi var ki...o dönemlerde çekilen güçlükler,fedakarlıklar,onurlu bir milletin çocukları.....şimdilerde satılan memleketin yabancılara hizmet eden çacukları...ne kadar iç açıcı değil mi??? tşk.ler frezya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.