Superwoman Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2010 Gece sessiz bir ortam da sadece beyni bi düşünceye odaklayarak, o düşüncenin gerçekleşmesi sağlanabilir mi? Sağlanırsa nasıl olur? Misal; Birini düşüneceğim ve onun bir davranışta bulunmasını isticem bu mümkün mü? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Evet mümkün . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Superwoman Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Evet mümkün . Tüm düşünceyi buna odaklamakla mı mümkün nasıl olacak peki? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SPARROW Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 yanındaki kişiye istediğini söyletebilirsin ama uzaktakine bırak söyletmeyi yaptırmak çok güç bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ucanbalik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 nasıl yapılıyor peki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SPARROW Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 gözlerine bakarsan daha etkili olur ama ...söylemesini istediğin şeyi papağan gibi beyninden tekrarla dur...ben öyle yapıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Aslında bır çok konu mevcut forumda, vızyon yaratmakla mümkün,evrendeki hersey titreşimden ibaret, ve beynimizi kullanarak bu titreşimlere tesir etmenin bır çok yolu var,mesela telepati mesela imajınasyon calısmaları , tabi ki şartlara ve duruma göre mesafe calısmalar için bır etken sayılabilir ancak şuurlu ve farkındaliğı yüksek bır beyin ile mümkün , bakın basit bır örnek tepeyim , bır portakal hayal edin , önce gözünüzün önüne gelsin hayalinizi beyninize empoze etmeye çalışın ta ki portakalin kokusunu hissedinceye kadar . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ucanbalik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 halamla telapati yoluyla bunu denemiştim sparrow senin dediğin gibi gözlerinin içine bakarak terar ederek ve o şeyi hayal ederek yapmıştık ama tam olmadı mesela o benden su istemişti ben de su içmem istedim o ban ayakalk demişti ben içimden ayağa kalkmak gelmişti bunun gibi ufak şeyler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SPARROW Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 doğrudur....mesela telefona bakarak ve aramasını istediğin kişiyi düşünerek aratabilirsin de...belki tesadüftür ama oluyor çoğu kez Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ucanbalik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 tesadufe inanmıyorum pek. bu arada geçen sene oda arkadaşıma uygulamıştım işe yaramıştı ya masum bakışlarmı dayanamadı ya da gerçekten işe yaradı :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dikili Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 benim bildiğim eger beynini teta seviyesine indirebilirsen o seviyede istediğini yaptırabiliyon ama zor biraz,tetaya nasıl inilceğini öğrenmk ve fazlası vardr zaten forumda,teta seviyesi kısaca uyku ile yarı uyanıklık arasıdır kısaca zihninin de beyninin de gevşediği seviye o seviyede bilinçli ise olur,çünkü yarı başka alemdesin bi nevi astral seyahatteki alemdesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dikili Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 tabi ben pek bişi bilmiyom çok da araştrmadım bildiğimi anlatmaya çlştım ynlşım varsa düzeltr arkadaslar zaten:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 göründüğü kadar kolaymı beyler ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.