inspiration Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 27, 2010 Satürn’ de hayat olup olmadığını araştırmak üzere 2004 yılından bu yana (sinyallerin geldiği zaman) ciddi araştırmalar yapan Cassini Uzay Aracı’ nın NASA’ ya yolladığı radyo sinyalleri deşifre edildi. NASA’ nın dokunmaksızın kamuoyuna aktardığı sinyaller kafa karıştırıcı ve dünya dışı yaşamı doğruluyor. Sinyalleri çözümleyen ses mühendisleri büyük bir şaşkınlık geçirdiler. Radyo sinyali ile dünyaya mesaj veriliyor: “Siz insanlar dünyevi ihtiyaçlarınızı bir an önce bırakmalısınız!” Bugüne dek Satürn’de hayat olduğunu iddia edenlerin elinde artık büyük bir koz var. NASA’ nın “dünya dışı yaşam” konusundaki inkar politikaları değişecek mi bilinmez, ama bu gerçek örtpas edilmeden, yayınlanan videolar kaldırtılmadan mutlaka dünya insanının her şeyi bilmesi gerekiyor. NASA’ nın elindeki tüm bilgileri açıklaması gerekiyor konu ile ilgili link : http://cassini.physics.uiowa.edu/space-audio/cassini/SKR2/ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Tüylerim yine diken diken oldu her zamanki gibi. Sinyali dinledim fakat çözümlenmiş hali değil ne yazıkki. “Siz insanlar dünyevi ihtiyaçlarınızı bir an önce bırakmalısınız!” Gerçekten geç bile kalınmış bir durumdu bu. Önümüzde bizi bekleyen olaylar ve tablo karşısında para , şan , şöhret peşinde koşmak artık saçmalık. Dünyanın en zenginler listesine girmek değil , elindeki parayla ne kadar insan yaşatabilmek önemli olmalı bence. Edit: Sinyal gerçek fakat çözümlenmiş haline yine rastlayamadım. Olayın dünya basınına düşmesini bekliyoruz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ucanbalik Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2010 bu benim lisede proje ödevimdi baya araştırmıştım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
FearTheFutuRe Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 http://ufoloji.net/sites/default/files/user_uploads/1/CassiniAtSaturnNASAart1.jpg?1288208054 Satürn’ de hayat olup olmadığını araştırmak üzere 2004 yılından bu yana (sinyallerin geldiği zaman) ciddi araştırmalar yapan Cassini Uzay Aracı’ nın NASA’ ya yolladığı radyo sinyalleri deşifre edildi. NASA’ nın dokunmaksızın kamuoyuna aktardığı sinyaller kafa karıştırıcı ve dünya dışı yaşamı doğruluyor. Sinyalleri çözümleyen ses mühendisleri büyük bir şaşkınlık geçirdiler. Radyo sinyali ile dünyaya mesaj veriliyor: “Siz insanlar dünyevi ihtiyaçlarınızı bir an önce bırakmalısınız!” Bugüne dek Satürn’de hayat olduğunu iddia edenlerin elinde artık büyük bir koz var. NASA’ nın “dünya dışı yaşam” konusundaki inkar politikaları değişecek mi bilinmez, ama bu gerçek örtpas edilmeden, yayınlanan videolar kaldırtılmadan mutlaka dünya insanının her şeyi bilmesi gerekiyor. NASA’ nın elindeki tüm bilgileri açıklaması gerekiyor. http://img227.imageshack.us/img227/9017/saturnspectrogramspver1.jpg http://img713.imageshack.us/img713/9017/saturnspectrogramspver1.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2010 Nasıl bir radyo sinyaliymiş o öyle Ben ilk iletişimimiz mors alfabesi ile olur demiştim oysaki Böyle birşey olsa bile NASA'nın bunu açıklamayacağına şüphe yok. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2010 çok acayip oldum yalnız ha harika konuymuş heryerde paylaştım paylaşım için çok saol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 Gerçekten Süper konu olmuş.Emeginize sağlık!!! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fotonkedi Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2010 devamını bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 bunun birde çözümlenmiş halini dinlemek gerek asthar aramış bende bi arama yaptım ama ne yazıkki bende bulamadım =\ Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 heryere paylaştım çok sevindirici ve güzel bi konu :) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 off yaaa dünyevi ihtiyaçlarımız olmadan bir hiçiz ama dünyevi ihtiyaçlarımızlada (-hiç)iz* *eksi hiç Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
inspiration Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 bir arkadaşım astralde aniden kendini neptünün atfosferinde buldugunu ve neptunden yaşam seslerinin duydugunu solüyordu. aynı şekilde satürndende benzer sesleri duydugunu soylemişti. aradan bir sure gectikten sonra bu haberi gorunce kendine gostermiştim hic şaşırmadı haliyle. şaşırmaması beni şaşırtmıştı oysaki... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 Harika ve insanı heyecanlandıran bir haber bu. Sadece "“Siz insanlar dünyevi ihtiyaçlarınızı bir an önce bırakmalısınız!” bu sözün anlaşılabilecek kadar deşifre edilmiş bir sinyal olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta böyle bir cümlenin çıkabilmesi için herşeyden önce sinyalin dünya dillerinden biriyle verilmiş olması gerekir. Ortada bir sinyal var tamam ama bu cümlenin çıktığı gibi bir durum olduğundan şüpheliyim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.