BlackPitch Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2010 Ben astral seyahatle uğraştım ama genellikle rüyalarda yaptım galiba.Ben astral seyahati her deneyişimde yatarak değilde meditasyondan geçiş yapmaya denedim yani zor olan taraftan.Mesela dün sabah uyanıcak gibiydim ve o anda uykum geldi tekrar kafamı yastığa koyup uyudum ama o bir anlık birşeydi.Hem uyuyuyor hemde uyanıkken oldu bu olay.Ama bir rüyada kendimi kontrol edebildim.Rüyamda bir adamın önüne gittim.Ondan sonra yumruklarımı kontrol ederek istediğim teknikleri yaptım.Adama birkaç yumruk attım.Ondan sonra hemen başka bir yerde buldum kendimi.Kış zamanıydı.Yeğenimle dışarıya çıktım.Markete girdik ben soğukta dondurma yemeyi severim.Marketten dondurma aldım.Dışarıya çıktık.Arabaya bindik.Arabaya binmemle beraber hemen başka bir rüyaya geçtim.Şu an o kadar gariptir ki peşpeşe 6 rüya gördüm ve anlatacağım anlatamıyorum.Çünkü unuttum.Akşamları en fazla bir rüya görürüm.Sabahları 5-6 tane görmeye başladım bu aralar.Normalde uzun bir zamandır rüya yerine beyaz bir ortam görürdüm o kadar. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2010 astral projeksiyon değil de sağlam bır lusid denemesi diyebilirız buna,aslında en etkili ve o kadar da kolay bır yöntemedir lusidden astrala kaymak ki sizinde lusid konusunda zorluk çelmeyeceğiniz ortada. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackPitch Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Ben rüyadayken rüyada olduğumu unutup kendi kendime karar vererek birşeyler yapıyorum.Astrale geçme aşamasına gelemedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Lusid rüyadan astrale geçişde projeksiyon hazırlığını zihniniz lusidde iken yapar zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MystiCaL Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Lusid ruyalarim hep oluyordu ama Astral projeksiyon hakkinda pek bir bilgim yoktu acikcasi.burdaki astral seyahat cercevesindeki konulari okuyup o deneyimi yasamayi cok istemeye basladim.dun uyanikken bikac deneme yaptim fakat tam gerceklesecegini hissettigim anda heyecandan gozlerimi aciyodum.neyseki bu sabah o muthis deneyimi yasadim . sabah 6 gibi uyumak icin yattim ama tabiki aklimda hep astral seyahat vardi uyumusum.Sonra ruya gormeye basladim ve bunun farkindaydim yani lusid ruyaydi istedigim gibi yonlendirebiliodum ruyami farkindalik vardi ruyada oldugumu biliyordum. hemen aklima astral seyahat geldi ruya kesildi ve cikisi yasadim.Ruhumun bedenimden ayrilisi muthis bi duyguydu tam cikisi yasarken sesler duymaya basladim boyut degisikligini hissediyodum ve inanilmaz bi hafiflik vardi... bedenimi yatakta gordum.birascik korktum ve o an bitti geri dondum cok kisaydi ama ilk deneme icin inanilmazdi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.