chesterfield Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2010 http://666kb.com/i/apy3c4efk1m1jk64o.jpg Top her kareden geçecek, çapraz gitmek yok, en sonunda bulunduğu yere geri gelecek ve de her kareden yanlızca bir kere geçilebilir.Nasıl geçer aceba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
unspokens Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 1 bosluk kalıyor sanırım hatalı soru 1 yarım saattir herseyi bıraktım bununla ilgileniyorum ama çözemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
frezya Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2010 Yapamadımmm Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 eminimki arkadasta bılmıyordur bunu cunkü 3 boyutlu olarak yapacaksın ama bu kabl edılmıyo 25 kare oldugu ıcın mutlaka bır kare bosta kalacaktır einsteinın sorusu bu bu soruya balkon teorisini kullanarak cevap vermiş ama aslında sorunun gerceği kareler ev nokta ıse adam butun odaları dolasıp ılk odya gerı donucek sonda bır kare bos kalıyo oda balkon teorisi kullanarak gecıyor :D24 saatte bitirdiği rivayet edilmiştir hatta 3 boyutlu olarak ta oluyo küp halınde yapınca yada silindir şeklinde kağıdı kıvırıpta yapabılırz ama kagıt kıvırma olmaz burada oyuzden ben balkon tekniği ile yaptım cunkı soruda dısarı taşmak yok demiyo zaten balkon olmaadan yada 3 boyut tek sayı oldugu ıcın herzaman bir kare boş kalıyor 2 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
unspokens Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 valla helal olsun hiçde aklıma gelmedi balkon yapmak tbrk Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 aslında balkon teorisini duymustum ben ama ılk defa denedim yinede baska sekıldede balkon acılarak gıdılebılır ama burada dıkkkat edersenız e harfi var einstein ın e si Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
unspokens Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 evet ben yaparkende hep F çıkıyordu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Tebrikler doğru.. Einstein bu soruyu çözmüştür ama tam olarak soru bu değildir. asıl soru şöyle: bir ev var ve evde bir adam var. bu adam her odadan bir kere geçecek ama asla çapraz odalara geçemez. en sonunda başladığı odaya geri dönecek. Einstein bu soruda balkon teorisini kullanmıştır. yani bu eve bir balkon çizip adamı balkondan geçirmiştir. Burdan bloodsucker countess'i şiddetle kınıyorum bu acelen niye cevabı hemen verdin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodsucker countess Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 ama soru yanlıs oldugu ıcın arkadaslar balkon teorısını buraya uyduramayabılırlerdi...ayrıca bulduysanız susun deseydın susardım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aLgoRmoRTiSs Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 11, 2011 Burdan bloodsucker countess'i şiddetle kınıyorum bu acelen niye cevabı hemen verdin bu bölümdeki konular konuyu anlamayan ya da sorulara cevap bulamayan üyelere mi açık sadece ? yok çok ciddiyim. baktım şöyle bi konulara, cevabı bulan söylemesin tarzında bi sürü şey yazılmış cevabı bulan doğru bulduğunu nerden bilecek veya bulamayanlar merak içerisinde debelensin gibi bi düşünce mi var? aslında bu bölüm gereksiz bence forum sitelerinden "zeka sorusu" başlıklı konuları kopyala, buraya yapıştır. pratik zekalı olduğunu düşündürmek isteyen birkaç üyecan da gitsin baksın oralara sonra gelsin büyük bi gururla yazsın buraya... konu sahibine, yorum yapanlara gıcıklık olsun diye yazmadım yanlış anlaşılmasın bu soruyu da daha önce hiçbi yerde görmemiştim itiraf edeyim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.