gnos Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2010 öncelikle bu paylaşıldı mı bilmiyorum. bazı videoların linklerini açamadım. bu yüzden ben de eklemek istedim. daha önce bu videoyu paylaşan arkadaş varsa özür dilerim.. http://www.youtube.com/watch?v=Kl3U8duHLuc Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Öncelikle kullandığınız başlığa bakın , asıl bu gerçek olabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jennifer Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 saçma bence Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ironic93 Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Olamaz , sapır sacma bişey Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2010 Öncelikle kullandığınız başlığa bakın , asıl bu gerçek olabilir mi ? Öhm, katılıyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gnos Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Öncelikle kullandığınız başlığa bakın , asıl bu gerçek olabilir mi ? ya gerçekten çok saçma bi başlık atmışım herkesten özür dilerim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Ben anlamadım ne oluyor orda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Başlığı düzelttim. Lütfen en azından başlıklarda yazım kurallarına dikkat edelim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kronick35 Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 25, 2012 bunlar neden kameraya alıyolar sanki önceden planlanmış birşey hep zaten bu olaylar olmadan önce kamera açılır 2 dakika sonra böö Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dark Countess Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2012 bunlar neden kameraya alıyolar sanki önceden planlanmış birşey hep zaten bu olaylar olmadan önce kamera açılır 2 dakika sonra böö Hayır onla alakası yok, ben de gece yolculuk yaparken kameraya alırım yolu. Bu ciddi ciddi bi' filmden alınmış gibi. Kaza falan. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.