boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 3, 2010 (düzenlendi) İstediğim Sensin Ürperdim , üstelik giderek de artıyor Ve kontrolümü kaybediyorum Çünkü senin yaydığın güç (Acayip) elektrik veriyor Kendine çeki düzen versen iyi olur Çünkü bir erkeğe ihtiyacım var Ve kalbim seni istiyor Kendine çeki düzen versen iyi olur Anlasan iyi olur Yüreğime karşı dürüst olmalıyım Bana yapacak bir şey kalmasdı.. kalmadı İstediğim sensin Sensin oo oo istediğim İhtiacım olan sensin O evet gerçekten O evet gerçekten Şevkat doluysan eğer (Bunu) gösteremeyecek kadar utangaçsın Benim yönüme dikkatini ver Hissiet yolunu Kendime çeki düzen versem iyi olacak Çünkü bir erkeğe ihtiyacın var Bir erkeğe ihtiyacım var Beni tatmin edebilecek Kendime çeki düzen versem iyi olacak Eğer sana ipat edeceksem Güvenimin boşa olmadığını istap etsen iyi olur Emin misin ? Evet , çok eminim İstediğim sensin Sensin tatlım benim istediğim Senin ihtiyacın olan O evet gerçekten Şubat 7, 2012 gizemystery tarafından düzenlendi link yenileme Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.