RxStyLe Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2010 Arkdaşlar yaptığım büyüler tutmuyor , sorun büyüler de mi yoksa ben mi yapamıyorum?? yardımcı olursanız güzel olurdu (: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Mesela ? Ne yapıyorsun nasıl bir yol izliyorsun hangi rituelleri hangi zamanlarda yapıyorsun biraz acarsan yardımcı olabilirız sanırım? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Bu yöntemler büyük tecrübe gerektiren şeyler bildiğim kadarıyla, yani herkesin kolay kolay yapabileceği ve sürekli deneyerek yapabilecek şeyler değil, ben yapmadım hiç ama forumdan takip ettiğim kadarıyla her konuda olduğu gibi bu tür şeylerdede farkındalığın yüksek olması ve düzenli olarak meditasyon çalışması falan gerektiren şeyler..Zaten herkes yapabilseydi vah Dünyanın haline. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suzanna Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 lutfen banda yardım dın buyu cesıdı sleyın ansıl yapıcagımı lutfen:( Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 http://www.gnoxis.com/f136/witchcraft.html buradan ve diğer "Okültizm" bölümlerindeki başlıklardan bilgi edinebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
suzanna Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 tesekkurler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jennifer Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Mesela ? Ne yapıyorsun nasıl bir yol izliyorsun hangi rituelleri hangi zamanlarda yapıyorsun biraz acarsan yardımcı olabilirız sanırım? yardımcı olmuyorsun ki Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Burası bir paylaşım sitesi, elimizden geldiğince gerek konularla gerek mesajlar ile yardım etmeye çalışıyorum / çalışıyoruz , ancak unuttuğunuz , gözardı ettiğiniz bir sey var ki o da bizim de kendimize ait buradan başka bir hayatımız olduğu, büyülerle ilgili sıkıntı tamamen sizden kaynaklaniyor , imajine edebilmek başlı basına bir tecrübe gerektirir ayrıca her çalışma nihai sonuca ulaşacak diye bir kural da yok ancak tüm calısmalar başarısız oluyor ise kendinizi gözden geçirin hazır olmayan birşey mutlaka vardır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gnos Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 arkadaşım öncelikle aşk büyüsünü dolunayda yaptığın zaman daha etkili olur diye okumuştum bir sitede. ama açıkçası biri bana büyüyle aşık olacaksa hiç olmasın daha iyi. sonuçta büyünün temel bir kuralı vardır. o da başkalarına zarar vermediğin sürece istediğin herşeyi yapabilirsin. aşk büyüleri de bir başkasının duygularına zarar vermek bence. ama sen denemek istiyorsan sana diyecek bir şeyim yok. bak witchcraft yaz arama motoruna. orada bir yabancı site var. orada aradığın her büyüyü bulabilirsin. sana kolay gelsin. umarım sevdiğin kız büyü yapmadan seni sever de sen de bu zahmete katlanmazsın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
RxStyLe Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Sağolun arkadaşlar.. doğru yav ama durumum bildiğin gibi değil gnos çok seviyorum kız benimle konuşmuyo bile bende vazgeçemiyom ,eskiden mantıklı biriydim .d Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gnos Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Sağolun arkadaşlar.. doğru yav ama durumum bildiğin gibi değil gnos çok seviyorum kız benimle konuşmuyo bile bende vazgeçemiyom ,eskiden mantıklı biriydim .d gerçekten umarım istediğine ulaşırsın. bu zamanda böyle aşık nerdeeee. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
jennifer Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Burası bir paylaşım sitesi, elimizden geldiğince gerek konularla gerek mesajlar ile yardım etmeye çalışıyorum / çalışıyoruz , ancak unuttuğunuz , gözardı ettiğiniz bir sey var ki o da bizim de kendimize ait buradan başka bir hayatımız olduğu, büyülerle ilgili sıkıntı tamamen sizden kaynaklaniyor , imajine edebilmek başlı basına bir tecrübe gerektirir ayrıca her çalışma nihai sonuca ulaşacak diye bir kural da yok ancak tüm calısmalar başarısız oluyor ise kendinizi gözden geçirin hazır olmayan birşey mutlaka vardır yoo ben ondan bahsetmıyorum ki.. siz bireysel olarak yardımcı olabılceğınızı söylemıstınız ama ses seda çıkmadı sonra baştan demeseydınız zaten ıstemezdım bile ama hem kendınız ıstedınız sonrada sebepsız olmadınız, anlam veremedım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Olmadıniz ?yanılıyorsun vaktim oldukça elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım , ama vaktim oldukça mesela şu an vaktim var ama siz yoksunuz. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.