boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 4, 2010 Yer 2007 İstanbul Çağlayan mitingi.Evet biraz komik olucak ama fotoğrafları tab ettirdiğimde cd ye de kopyalatmıştım fotoğrafları ve biraz önce kolinin birinde şans eseri buldum Ben kaybolduğunu sanıyordum.Bulmuşken de paylaşayım dedim. Fotoğrafları Nikon F60 Kasa ve 70/300 zoom objektifle çektim. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chesterfield Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 O günlerden sadece bu resimler kaldı değilmi boynuzsuz ( !) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 O günlerden sadece bu resimler kaldı değilmi boynuzsuz ( !) Malesef umduklarımız olamadı. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2010 Ellerine sağlık.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
frezya Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Muhteşemliğe bakalım işte biz buyuz Atamın yolunda Cumhuriyetinin izinde,teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2010 Gerçekten orada iken tüylerim diken dikendi.Tarif edibilecek bir duygu değil.Mahşeri bir kalabalık ve tek amacımız Atatürk ilke ve inkılaplarının koruyuculuğu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.