boynuzsuzgeyikler Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Ekim 17, 2010 Bu parça insana değişik bir gaz veriyor hala çözemedim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2010 hastasıyım bu grubun unirockta muhteşemlerdi... beş dakika sırıtmadan duramadım izlerken... gerçi sadece ben değil, herkesin yüzünde aynı sırıtış vardı bu parça da gerçekten insana gaz veriyor... ama vodka'yı tercih ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2010 aynen vodka 'yı mı bunu mu açayım derken , bunun anısı vardı bunu açayım dedim gerçekten süper bir grup Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2010 müzik yaparken eğleniyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 (düzenlendi) When all around is burning, You are the flame, you are the sun You'll burn your way to a secret place To a place where you can breath When all around is drowning You are the one who can fish me up, The drowning man, out of the lake, The only one I let to do it You are the one (I just want to fly..) You are the one (I just want to rise..) You are the one (I just want to see..) You are the one (Under the sun..) You are the one.. When my whole world is turning Wou are the one who keeps me still You are someone I can lean on When my own feet are too weak Korpiklaani - Crows Bring The Spring End of the Winter End of the coldness End of the day Crows come to this forest Flies through this woods Over the dark water Where ice will die soon Winter surrenders finally Spring rises it's wings Unleash sun's burning flames Bring warmth with crows Reveals stones from the snow You can see the snow On the mountain tops And brook's to the sea Soon sun rises over the hills [Chorus:] Endless sky, burning red Purple clouds touch the top of the mountain And in the wind, I hear those crows They will bring the spring And take the cold away Şubat 11, 2012 Moonrise tarafından düzenlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Bu aralar takıntı yaptığım Korpiklaani parçası... Seviyorum bu adamları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Ben en çok ''It Sat Duolmma Mu'' adlı parçalarını seviyorum ama bu da güzel Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Çok eğlendiriyor çok :-) votka içesim geliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 birada bira, votkada votka... adamlara rakı içirmek lazım hemen şarkısını yaparlar eminim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2011 Korpiklaani- Let's Drink, Beer Beer, Vodka ve Tequila videoları.. İç iç iç :p Let's Drink Beer Beer Vodka Tequila Beer Beer (LOTR) Beer Beer live at Wacken [video=youtube;jki5YZ-LvxM]http://www.youtube.com/watch?v=jki5YZ-LvxM Vodka [DVD Masters Of Rock 2009] Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 sarhoş olası geliyo adamın bea 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sherian Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2011 beer beer! Juodaan Viinaa'nın da yeri ayrı ^^ 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 2011 Bring Us Pints of Beer ile Juodaan Viinaa da dinlenmeli! Fırsatım olursa eklerim. Bring us pints of beer! if you don't drink you can leave! bring us pints of beer! we gonna drink now and here!!!! :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
paganlaw Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 İşte size juodaan Viinaa ve Bring Us Pints of Beer :D ayrıca Happy Little Boozer :D So let's drink Kafa güzel abilerimizin Juodaan Viinaa http://www.youtube.com/watch?v=JyCVaH77lLc Juodaan Viinaa Live At Wacken Bring Us Pints of Beer Bring Us Pints of Beer in İsrael Happy Little Boozer Happy Little Boozer Live At Wacken Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=PJwo6bMKBaw Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.