okanrider Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2010 Farkında olmadan bir düşman edinmişim.Ama ciddi bir mesele.Bana zarar vermeyi düşünecek kadar büyük.Kan dökülebilir yani oradan anlayın. Kendimi affettirmem için basit ama etkili bir büyü var mı? Korunmam için tütsü yapabilir miyim?Ya da bir kaç sözle onun kötü enerjisini azaltabilir miyim? Yardımlarınız için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ironic93 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Büyülerden önce özür dilemeyi denedin mi? Daha pratik olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okanrider Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Benim kötü bir şey yaptığımı sanıyo.Ki onunla hiç bir alakası yok.O yüzden özür dilemem.Ben bir şey yapmadım.O üstüne alınmış. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ironic93 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 O zaman git durumu acıkla ona. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Crow Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Büyüyle olacak birşey değil.Yani büyü yaparsın etkisi ne kadar sürer bilinmez 1 hafta 1 yıl 1 ay herneyse.Etkisi geçince gene eski haline döner. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Sempati büyüsu yap , sempatik ol gözünde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okanrider Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Sempati büyüsü şu parfümlü olan mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ironic93 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Gidip konusmak varken bu tip seyler tamamen bi kacıs yolu değil mi sence ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okanrider Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 ironic çok haklısın ama yapabileceğim bir şey yok. Çok büyük bir günahın içindeydi tavır aldım ve ben suçlu oldum.Haksız yere beni suçladı.Ben de konuşmuyorum.Konuşsaydım böyle şeylere başvurmazdım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ironic93 Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Neden ? Konusmaya korkuyomusun ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okanrider Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Konuşmayı denediğim için biliyorum.Laftan anlamıyor.Bir de yanlış anlamaları,üstüne alınmaları var.İnsanlara da beni yanlış tanıtıyor.En son yol buydu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
alperadana Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2010 Farkında olmadan bir düşman edinmişim.Ama ciddi bir mesele.Bana zarar vermeyi düşünecek kadar büyük.Kan dökülebilir yani oradan anlayın. Kendimi affettirmem için basit ama etkili bir büyü var mı? Korunmam için tütsü yapabilir miyim?Ya da bir kaç sözle onun kötü enerjisini azaltabilir miyim? Yardımlarınız için teşekkürler. öncelikle bir yanlış anlamadan hadii diyelim doğru anlıyor olsa bile size zarar verecek kadar ileri gitmesinden endişe ediyorsanız tek yapacağınız şey o insanla selamı sabahı kesin...kimbilir belkide en doğru davranış budur...ben şahsen sinirlendiğinde bana zarar verecek biriyle görüşmek istemezdim arkadaşım tabii sonuçda yaşam sizin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 Büyüye başvurmadan çok rahat çözülebilecek sosyolojik bir olay. Gidip konuşmayı denemeni öneririm, yapacağın ritüelerden çok daha kısa sürecektir eminim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rimmon Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 arkadaş konuşmayı vakti zamanında denediğini ama başarılı olamadığını söylemiş eğer yanlış görmediysem... Evet büyüyle çözülecek bir konu değil kesinlikle ama illa kozmik etkileşimlerden faydalanmak istiyorsan önce kendi öfkenden kurtulmalısın çünkü bu gibi durumlarda "düşmanını" kişi kendi şarj eder genelde. öncelikle kendi öfkenden kızgınlığından kırgınlığından kininden ve korkundan kurtul görüceksin "tehlike" büyük ölçüde azalacak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ironic93 Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 Hmm konusmayıda denediysen diyebileceğim pek bişey yok. Ama eğer mantıklı gelirse bi arkadasını yollayıp ona durumu daha rahat anlatmasını düşünebilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xiaosoad Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2010 Bence de arkadaşım, gidip konuş. Aynı olay 2 sene önce bana da olmuştu. Ona karşı hiçbir şey yapmamışken, üzerine alınmıştı yaptıklarımı. Gidip konuştum, böyle böyle dedim ve durumu somutlarla ona açıkladım, gösterdim. Ve şuan çok yakın bir arkadaşım. Gidip konuş. Yanlış anladığını şahitlerle göster ona. Büyüyü unut. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.