tugba Oluşturma zamanı: Mart 28, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 28, 2007 (düzenlendi) Dünyadakiler küp olarak görmek istermsiniz Nisan 8, 2013 AurorA tarafından düzenlendi Ölü Resimler Temizlendi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 Biz erkekler herşeyin yuvarlak hatlısını severiz 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hedef Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 ben insanların neyi nasıl görmek isterlerse öyle gördüklerine inanırım. mesela ben de dünyayı üçgen şeklinde görmek isterim ve görürürüm. dersler dışında derslerde mecburi olarak elips şeklinde görüyordum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biricik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 köşelide güzel be Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Amoress Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2007 bence dogal hali daha güzel, bosuna denmiyor, herseyin dogal hali iyi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Xandercan Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 aslında herşey küp olsaydı o zamanda yuvarlak nasıl olurdu diye düşününce yadırgardık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 delikanlica dusunursek ki ole dusunmek lazim kup olmasi daha guzel olur;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Firdevs Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2007 başımı küp şeklinde düşünemiyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2007 :rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
CuRs3 Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2007 ama küp dudak hoşuma gitti ne yalan sööliim şimdi 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
denisss Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2007 aaa çokk güzel hepsiiiii..... :)) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.