FearTheFutuRe Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2010 saygılarla iki videonunda teknik analizleri yapılmış olup fake olmadığı ispatlanmıştır ilk video amatör kamerasıyla bir kadının kaydttiği görüntüler var http://www.youtube.com/watch?v=wOI4fzwMtfY&feature=player_embedded alttaki videoda ise yaralanmış bir uzaylının ve ufo enkazından görüntülerin hayme mossan ve teknik ekibinin incelenmesi vardır . http://www.youtube.com/watch?v=EF665CTaelg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 ilk video ilginç ama ikinci videodan birşey anlamadım çekim çok kötü Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 Abi ass diyorum ya ilk videodaki nedir öyle herifler inmişler gezgene ilk başta gördüm o tarla muhabbetini biliodum ama onu görünce garip oldum harika bi videoymuş ikinciden bende bişi anlamadım uzaylı var yerde ama sanki arkadan biri ıkınıyor gibi bi hali var gerçekte olabilir bilinmez ama çekim cidden içler acısı paylaşım için teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mewtwo Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2010 karsılık olarak psişik güclerimizi uyandırma harekatı baslatalım :D:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xANKAx Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 ilk video gerçektende çok ilginç baya kısa boyları varmış dünyayı ele geçirirlerse ilk işleri basketbol oynamak olsun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wasteland Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 bu videolarin kesilmis ve fake oldugunu bir ufo belgeselinde izlemisdim ama cok oldu yav ayrıca sadece bu vidolar degil birçok video vardi yanliş hatirlamiyorsam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ike Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 29, 2011 sirius ufoda 2 . videodaki görüntünün ''Jonathan Reed tarafından yapılan bir maket'' olduğunu yazmışlar. http://www.siriusufo.org/uforum/forum_posts.asp?TID=640&PN=1 sayfa bu görüntülerin fake olmadığını tam olarak kim ispatlamış daha resmi bilgiler var mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2011 ilki iyimiş ama ikinci out diyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Videolar fake bile olsa dünya dışı canlıların olduğu yadsınamaz bir gerçek. Bu arada şu tarlalar dışındaki yerlere iz bırakıyorlarmıymış? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
lmb33 Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 bu adama hd kamera alacağım nokta Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 hadi be dedim sesli bi şekilde =)) şaşırtıcı cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2011 1:16 da varlık göz açıp kapamaya başlıyor dikkatli bakın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sabrina Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Videolar fake bile olsa dünya dışı canlıların olduğu yadsınamaz bir gerçek. Bu arada şu tarlalar dışındaki yerlere iz bırakıyorlarmıymış? su üzerinde ki buzada bırakmışkar akuJuk. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir869 Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Bunlar böyle gelip kafalarına göre ekinleri yakarlarsa tabiki türk köylüleri bunları taşlar . Valla öyle gelip bahçemi falan yaksalar zopayı kaptığım gibi kafa göz dalarım . O kadar yoldan geliyonuz insan güzel bir tohum getirir ne bileyim bitkilere destek ilacı getiri teknoloji getirir. Anca ateşle oynamaya geliyorlar . Boyları da ufak bunların, kesin uzaylıların çocukları bunlar öyle eğlenmeye geliyorlar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
la luna Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 30, 2012 ilk videonun daha kaliteli çekimli olanını buldum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 arkadaşlar 4.tür filmini izleyin filmin içinde gerçek karşılaşma görüntüleride yer alıyor mutlaka izleyin ondakiler daha net bir film içi görüntü veriyor birde o tarihte çekilmiş kamera görüntüsünü veriyor ilgililere tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Pandora Poe Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 2012 ikinci video sanırsam tost makinesiyle çekilmiş... videolar sahte de olsa gerçek te olsa korktum gece gece ya... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AuroraLethe Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 İlk video gerçeğe yakın gibi geldi bana sankim tüyler ürpertici Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mentality Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 İki video da sahte. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 İlk videodaki varlıklar bana filmlerde gördüğümüz hayali olanları anımsattı. Yani o yüzden videodakilere çok inanasım gelmedi ancak bir şöyle bir şey var,belki de bu varlıkların gerçek görüntülerinden ilham alınarak yapılıyor ve kamu ile çok paylaşılmak istenmiyor ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AuroraLethe Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Ya zaten gizli tutuluyor olduğu bi gerçek her haltın altındanda amerika çıkıyor niyeyse... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
matem Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2013 Fake gibi duruyor:confused: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.