schizophrana Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2010 http://www.22dakika.org/imaj/tatankaiyasaka/amc-the-walking-dead-poster.jpg The Walking Dead aynı isimli ve ülkemizde de yayınlanan romandan uyarlanan ve yapımcı koltuğunda Frank Darabont' un oturduğu yeni bir tv dizisi. Dizinin pilot bölümü 5.3 milyon kişi tarafından izlenerek televizyon tarihinde bir ilke imza attı. Konusu itibariyle 28 Dayls Later ve diğer zombi filmlerini hatırlatan dizi hakkında ; Hikaye, çok da aşina olmadığımız bir durum değil dolayısıyla: polis memuru rick grimes bir çatışma sonucu yaralanır ve hastaneye kaldırılır. uyandığındaysa, dünyasını değişmiş olarak bulur; sokaklar ıssızlaşmış, her yeri cesetler kaplamıştır. evine gittiğinde iki yabancıyla karşılaşır ve olan bitenden haberdar olur: zombiler! insanların -muhtemelen eşinin ve çocuğunun da- atlanta'ya sığındığını öğrenir ve onları bulmak üzere yola çıkar. diğer yandan, ailesi gerçekten hayattadır. ancak atlanta'da değil, yaşadıkları şehirde bir grup hayatta kalanla beraber mücadelelerini sürdürmektedirler. ilerleyen bölümlerde muhtemelen, ailenin bir araya gelmesi üzerine, hayatta kalanların bir yandan zombilerle mücadele ederken, diğer yandan da kendi içlerindeki problemleri çözmelerini izleyeceğiz. http://www.youtube.com/watch?v=OsjrJrf78VM Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2010 Çok filmi çevrildi zaten bu konunun.Dizi ilk etapta tutabilir zama en fazla 2-3 sezon diyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Katherina Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2011 Bende aynı düşünüyorum. İlk sezon şimdilik çok güzel ama böyle bir konuyla daha ne kadar saçmalamadan sıkmadan devam eder bilemiyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSVgqW61GiPtlGg4_JwzwpCY8EQ-4HPL1DMiqMZQhsoQjl9UDoc Geçtiğimiz günlerde Chicago’da düzenlenen C2E2 panelinde konuşan The Walking Dead oyuncularından Laurie Holden, 2. sezondaki bir bölümün senaristliğinin ünlü yazar Stephen King tarafından yapılacağını açıkladı. Dizinin yaratıcısı Frank Darabont, zaten ünlü Stephen King romanları The Shawshank Redemption, The Green Mile ve The Mist gibi filmleri beyaz perdeye uyarladığı için yazar ile çalışmış bir isim. Frank Darabont, ayrıca Stephen King’in dizinin 2. sezonu için böyle bir konuda oldukça istekli olduğunu ifade ediyor ve görüşmelere şimdiden başlandığını belirtiyor. Entertainment Weekly‘nin haberine göre ise eğer Stephen King ile bu konuda bir anlaşma sağlanırsa King, kendisi gibi yazar olan oğlu Joe Hill ile birlikte takım olarak çalışacak. 13 bölümlük 2. sezon’un hangi bölümünü yazacağı henüz netleşmeyen Stephen King’i merakla bekliyoruz bakalım King diziye nasıl bir renk katacak? http://www.ajanda.tv/wp-content/uploads/stephen-king.jpg Stephen King, The Walking Dead'te -------------------------------------------- 6 bölüm itibariyle çok sağlam bir dizi izlenmeye değer yeni dizi arayan ve duymamışlara tavsiyemdir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Beautiful_Death Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2011 Haber çok sağlammış, son 2 bölümünü çok beğenmesemde epey saran bir dizi. Bakalım King nasıl bir senaryo yazacak. Umarım dizi bir an önce yayına girer. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 2, 2011 Haber çok sağlammış, son 2 bölümünü çok beğenmesemde epey saran bir dizi. Bakalım King nasıl bir senaryo yazacak. Umarım dizi bir an önce yayına girer. Ekim ayında yeni sezon yayınlanmaya başlıcak bir aksilik olmaz ise çok zaman ama beklemeye değer sanırım . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 The Walking Dead Season 2 Poster Revealed Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Liyosa Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 13, 2011 İlk sezonun bitişi bana biraz garip geldi nedense ;hı - ney- ne oluyoruz -ee şimdi ne olacak yani ;gibi kaldım.. 28 gün sonra ve 28 hafta sonra nın dizi halinde çekilmiş şekli.. Bu tarz bir konuyu ne kadar ilerletebilirsin ki ? düşüncesindeydim ilk duyduğumda..Ama izleyince cidden bayağı bir sarıyor, hoş olmuş ki S. King kitaplarını fazlası ile severim.. Bunuda harika şekilde yürüteceğini düşünüyorum.. Teşekkürler.Bekliyoruz o halde.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Çoğu ciddiyetsiz zombi filmlerini geride bırakan güzel bir diziydi, 2. sezonu çıktıysa haber verebilirmisiniz? Ekim ayında yayınlanmaya başlıcak beklemekteyiz . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boogee Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 The Walking Dead’ın 2. Sezon 8. Bölümü 12 Şubat 2012 Pazar tarihinde yayınlanacak. Bölüm adı “Nebraska” olarak açıklandı 2.sezon 8. Bölüm Fragmanı [video=youtube_share;V0Peldz0-uY]http://youtu.be/V0Peldz0-uY Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sphynxinator Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Shane çıldırıyo herhalde. Daryl favorim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neilyoung Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2011 güzel yerde ve güzel şekilde bıraktılar bekleyelim bakalım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BalveKan Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Ben ilk sezonu çok sevmiştim,ikinci sezon biraz durağandı.Ama 2.sezon finali tamamiyle harikaydı.Bakalım 3.sezonda neler olacak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
palyacho Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Fena bir dizi değil, çok olmadı bitireli. Çekimlerini beğeniyorum, kaliteli buluyorum. Seyirciye saygı duyuyorlar en azından, baştan savma değil... Kısacası izlenebilir bir dizi bana kalırsa. Konusu her ne kadar klasik olsa da, işleyiş tarzları izlettiriyor... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Khuizo Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2012 Merle Dixon geri gelsin artık :D Şimdi yeni bi zenci kadın geldi tehlike gorunuyo ama merle onuda dover valla Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
COOLMISTER BLONDEATH Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 2012 mükemmel bir dizi ...3. sezonunu merakla bekliyorum... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fade To Black Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2012 Çizgi Romana göre gidiyor deniliyor Keşke o yorumları okumasaydım Diziyi severek izliyorsanız benim gibi spoiler içeren yorumlara denk gelmezsiniz umarım... Konu itibariyle az çok neler olup biteceğini bilseniz de 2.sezon son 2 bölümü hiç tahmin etmediğim şeyler oldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2012 3. Sezonu merakla bekliyorum çizgi romanından farklı ilerledi çoğu bölüm işallah 3 .sezon dahada iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 http://vimeo.com/46606820 The Walking Dead Ekibi 3. Sezon Setinde Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Antares35 Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Videodaki zombi maketlerinden odaya almak lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 aynen güzel olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
GOKHANGURKAN Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Gerçektende çok güzel dizi hiç kaçırmam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2012 yeni sezon çok yakında yavaş yavaş görüntüler nete düşmeye devam ediyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Moonrise Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 yeni sezon gelsin artık be çatladım süper bi finaldi rüyamda 4 gün üst üste o tarladaki sahneyi gördüm adamı etkiliyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aliipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2012 set görüntüsünü paylaştım izlemediysen izle birde tvde çıkan sezonları izlemeniz yetmez eğer izlemediyseniz ayrıca yayınlanan özel internet bölümleri var takip edin onlarda diziden ayrı sayılır ama cevap niteliğinde bölümler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.