emtrem Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2010 Arkadaşlar elektro gitar alma niyetindeyim acaba önerebileceğiniz başlangıç gitarları varsa söyler misiniz. biraz araştırdım ve maddi durumuma göre cort x1 ve Washburn X10 arasında kaldım:ermm: yardım edebilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2010 koskoca sitede gitarlarla ilgilenen bir kişi yok mu ya :S Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Vardır kesin de gören olmamıştır. Ne tür müzik yapmak istediğine bağlı aslında genelde gitar seçimleri; ama bu iki seçenekten sana washburn olanı öneririm. Zaten çalmayı öğrendikten sonra ve ilerleyince kafandaki müziğe göre gitar seçiceksin başlangıçta seçtiğinin pek önemi yok. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 teşekkürler en azından bir cevabı çok görmedin sağol Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Rica ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Ne tarz müzik çalmak istediğini söylersen daha fazla yardımcı olunur. Solo tarzı işler çıkartmak istiyorsan daha yumuşak ve sustainli bir gitar almalısın atıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Benim önerim, eğer başlangıç aşamasındaysan her zaman 2. el bir gitar alman. İlk gitarın ucuz olur, öğrendikten sonra iyi bir gitarda bulunması gereken özellikleri anlarsın ve daha iyi bir gitar almak istediğin zaman bir müzik dükkanına gidip çalarak karar verirsin. İkisinin çok da farkı olduğunu düşünmüyorum ama seçecek olsam Cort alırdım. (neden bilmiyorum) Ben başlangıç olarak ibanez grgr121ex bkn almıştım o da başlangıç için ideal bir gitar bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Ben başlangıç için 200 liraya Acepro diye dandik bir gitar ve kendiliğinden gaini olan bir amfi almıştım. 3-4 ay çalıştıktan sonra Cort x6 aldım. Sonuçta enstrüman konusu bir kerelik birşey değil. Çok fazla telli arkadaşın olacak. Yani şimdi ne aldığının önemi çok fazla yok. İkinci el uygun bir gitar bulman yeter. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ihaveadream Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2010 Herkes aynı fikirde sanırım, başlangıçta ne aldığının önemi yok, öğrendikten sonra zaten ne tür bir gitar isteyeceğini anlayacaksın Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emtrem Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2010 teşekkür ederim çevremde danışabileceğim pek çok kişi yok dükkanlara girsem her biri çıkarı amacıyla konuşacağından gidip sadece parayı verip almak istiyorum. sanırım washburn alıcam ibanez grgr121ex güzel bir gitara benziyor ama bütçem en fazla bu gitarlara uyuyor eğer ilerde bir müzik kariyerim olursa ancak o zaman yeni gitar alırım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.