evo97 Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2010 yazin arklarla yuruyoduk yolun karsisinda apartman vardi birinci katina bir baktim siyah pelerinli normal insan boyunda biri var ilk insan diye dusundum yolun karsisina gectik bir baktim o sey comeldi ben bakarken ona benim baktimi gortdu comelmis bana bakiodu sonraki 1 hafta hep onun ile ilgili ruya gordum sonra tam gecti 5-6 gun once tam uyucam bir baktim kapida o pelerinli adamin eli var sonra oraya bakmadan uyudum 2 gun falan oncede uyandim tam kalkicam osey kapidan kafasini uzatip kacti nedir bu yardim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 Birçok kişi bu tip rüyalar görür.Uyandıklanda o kişi odadadır.Bunun ne olduğunu yıllardır çözemedik.Gördüğün adam hakkında daha detay yazabilmen mümkün mü acba. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evo97 Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 yani 1.80 boylarinda kafasi gozukmuyor pelerinden elleri ruh emici benzeri xD ama biraz da kucuk ve kalin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evo97 Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 bide ben ilk ruyada degil sokakta apartman balkonunda gordum iste saklandi hatta sonra bana bakti dikkatli okuyun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 Hep karşılaştığım anlatımalarda bir de fötr şapkasılduğu söylendi.Genellikle çocukluk çağında başlayıp ergenlik döneminde kendliğinden son bulan bir durum.Bir kişi hariç.Bir dostum bunu hala gördüğünü söylüyor.Ama bir dönem sonra kendiliğinden kaybolduğundan.Pisikolojik bir olay denebilir.Ama çoğunluğun aynı şeyi görmesini bu yorum açıklayamaz.Yani bu varlığın göründüğü ortamlarda da çalışmalar yaptık ama hiçbir sonuç alamadık.Bedensiz bir varlık olduğuna dair.Bu yüzden tam kesin bir şey söyliyemeyeceğim üzgünüm.Sadece senin gördüğün yin de buna benzeyip benzemediğini sormak istedim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 bide ben ilk ruyada degil sokakta apartman balkonunda gordum iste saklandi hatta sonra bana bakti dikkatli okuyun Okudum merak etme anlıyorum demek istediğini. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sidarta Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2010 aynı görüntüleri paylaştığımı belirtmek isterim ... ben iletişime geçme yolunu seçtim ... sen de deneyebilirsin istersen ... her gördüğümde beni bi durum hakkında bilgilendirdiğini söylemek isterim ... bana yardımı dokundu... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2010 Madem iletişime gecebiliyorsun , kendisine sormalisın bu soruları , hem bizi aydınlatmış olursun hem kendini Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.