Spawnsas Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2010 şimdi arkadaşlar benim merak ettiğim şu konu var. 2 senedir aklıma her geldikçe ve genellikle her gece uyumadan önce rüya dilerim. bazen rüyalarım olur rüyamda arkadaşlarımı görürüm bazen olmaz boş birşey veya hayal etmediğim dilemediğim birşey gelir. son 7 günkü rüyalarımın 3 ünde kız arkadaşımı gördüm birisinde alkollüydüm birisinde normal diledim birisinide hatırlamıyorum ama onu dilemişimdir. (son 2 gün ardarda.) acaba bunun tekniği varmıdır nasıl oluyordur Allah'ın bir işimidir nedir neyin nesidir çözemiyorum. birde Inception filmini herkes izlemiştir.orda filme göre normal yatıyoruz ve istediğimiz şeyin yanına gidebiliyoruz.yani filmde leonardo di caprio ölen karısını rüyalarında görüyor ya bizde acaba istediğimiz şeyi hep hergece görmemiz mümkünmüdür ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2010 Bence istediğin rüyayı görmenin Allahla pek bir ilgisi yok, yani dilerken istiyorsun inanıyorsun kendi isteğine odaklanmış oluyorsun bir nevi..Yani kendi isteğin sayesinde oluyor istediğin rüyayı görmen..Mesela bazı insanlarda rüyalarına devam ederler kaldıkları yerden, bazen yaptığım olmuştur 3 kere ard arda rüyama devam ettiğim, hepside isteğe odaklanmak inanmakla olmuştu..Bu arada inception filmini izlemedim ama Lucid Rüya ilgini çekebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
grim Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2010 eğer bilinçaltını şartlarsan bu olabilir.insanlar bilinçaltını tabikide tam kontrol edemezler ama bişeyi kendine telkin eder ve tekrarlarsan bu olabilir.mesela yatmadan önce belli bir müddet birşeyi tekrar et,ailenin bir üyesini mesela.onunla geçirdiğin zamanları,yaptıklarını ve en önemlisi yüzünü düşün.elbet onu rüyanda görebilirsin.mutlaka lucid rüya konularına bak ilgini çekeceğini düşünüyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2010 Bu tamamen senin kendi gücün ile alakalı birşey. O kadar güçlü ve değerlisin ki düşündüğün şey realiten haline geliyor. Düşüncelerin gerçeğe dönüştüğü için şaşırmana eminim tüm evren gülüyordur. Enerjini başka varlıklara gönderme. Ben odaklı yaşa, kendi içinde merkezlen. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2010 Telkinle yapacaksın. Ve filmlerde gördüklerini bu kadar ciddiye alma derim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gotixa Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2010 Kendini şartlandırman önemli. Görmek istediğin rüyayı gün boyu düşünerek kendini şartlandırmalısın.. Ancak görmek istediğin rüyayı yaşamanın en iyi yolu Lucid Rüya'dır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.