schizophrana Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2010 Evet, 2010' un sonuna geldiğimiz bugünlerde pek çok sinema sitesi en iyi filmlerin listesini yapmaya başladı bile. Biz de kendi izlediğimiz filmlere dayanarak en iyi filmler listemizi oluşturalım mı ? Benim oyum sadece Inception' a olacak o halde ilk film olarak Inception' ı yazıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deaths_Expulsion Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 inception bence de Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Harry Potter Ölüm Yadigarları bölüm-1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Inception. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 biraz önce yanlış filmi yazdım:D "Secilmiş Biri-The Chosen One" çok beğendim bir film olarak arşivimde yer aldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Iron Man 2 ve Harry Potter. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 inception... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2010 İnception ve Harry potter Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blair witch Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 son hava bükücü ve harry potter bence ama İnceptionı felsefi yönden incelemek gerekirse bence yılın filmi olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Epiphanes Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2010 imdb puanı 9.2'ymiş incepition'ın. Umarım büyük bir reklam pazarlamasının ve başrol oyuncusu Leonardo Di Caproi olduğu için de hanımefendi rontgenciliğinin etkisi değildir. Deneyeceğim incetion'u tavsiye edenlere teşekkür ederim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
schizophrana Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2010 imdb puanı 9.2'ymiş incepition'ın. Umarım büyük bir reklam pazarlamasının ve başrol oyuncusu Leonardo Di Caproi olduğu için de hanımefendi rontgenciliğinin etkisi değildir. Deneyeceğim incetion'u tavsiye edenlere teşekkür ederim. Sandığınız gibi değil zira Caprio' nun röntgenlenecek bir hali kalmadı, yaşlandı sevgili epiphanes şaka bir yana Inception son yıllarda yapılmış en iyi film, izlediğinizde fark edeceksinizdir zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
musacan Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 ben yabancılardan inception yerli yapımlardan dan prensesin uykusu derim izlememiş olan varsa izlemeli... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Inception tabiki bu senenin en iyi filmlerinden birisi. Ama kim ne derse desin benim için bu sene izlediğim en iyi film "How to Train Your Dragon" (Ejderhanı Nasıl Eğitirsin?) Bir animasyon filmi olsa da konusu, görselliği ve farklılıkları ile tam bir başyapıt bence... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dutchess Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 bende Inception diyorum, senaryosu son yıllarda yapılan filmlere göre çok farklı ve etkileyiciydi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Inception ilginç ve çok hoştu ama gözümü bile kırpmadan izlediğim animasyon benim de Ejderhanı Nasıl Eğitirsin'di Avatar da oldukça iyiydi bu arada... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
dawnofrelic Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Avatar 2009 da yapılmış bir filmdir yalnız. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AurorA Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2011 illa rezil edeceksin insanı neyse konu dağılmasın... inception ve ejderhanı nasıl eğitirsin... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Who Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Git Başımdan – Due Date =>komedi Blue Valentine =>dram,romantik Tron Legcy =>Bilimkurgu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Inception umdugumdan cok daha ıyı cıktı fılmı aldıgım adam dı caprıo ıcın bu adam hapsursa tutuluyor ne buyuk oyuncuymus falan fılan yapmıstı ama rolunun hakkını vermıstı hakkaten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
La contemplacionl Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Faster Diyorum abi... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
la posta di falcone Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 incepition çok güzel bir film ama shutter island ve the book of eli bana göre daha güzel..denzel washington hayranlığımı bir kenara bırakıp the book of eli filmini ön plana çıkarıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2011 Daybreakers bence..sansasyonel senaryonun yanısıra çok iyi bir felsefe konusunuda ele almış bir film tavsiye derim izlemediyseniz... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Katherina Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2011 Filmkolik bir insan olarak söylüyorum aslında çok güzel filmler vardı bu sene. Sıralamak gerekirse. Bu sene.. "Resident Evil Afterlife" en iyi aksiyon macera filmiydi.. "Letters To Jouliet" en iyi aşk filmiydi. . "Charlie St. Cloud" en iyi drama filmiydi.. "A Nightmare On Elm Street" en iyi korku filmiydi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mirzajoe Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 incetion' derim bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 21, 2011 Daybreakers bence..sansasyonel senaryonun yanısıra çok iyi bir felsefe konusunuda ele almış bir film tavsiye derim izlemediyseniz... Biraz bakayım güzel birşeye benziyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.