Guest zdsalzbury Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2006 Paylaş Oluşturma zamanı: Ağustos 10, 2006 Yönetmenliğini John Fawcett in yaptığı 2006 Columbia Pictures yapımı korku filmi The Dark New York lu bir karı kocanın 10 yaşlarndaki küçük kızları ile birlikte İngiltere fiyortlarının yakınındaki bir köyde gizemli bir eve yerleşmesi ile başlıyor.Bir gün küçük annesi ile fiyord kenarında gezerken siyah bir anıt taşın yanında birden bire gizemli bir şekilde kaybolması sonrası ailenin gizemli kasaba ev ve fiyortta kızlarını aramasıyla devam ediyor.Silent Hill tadında ona yakın bir konu.Korku filmi müdavimlerinin muhakkak seyretmesi gereken filmin Başrollerinde Maria Bello ve Sean Bean oynuyor. İngilterenin daha önceleri defalarca Drakula filmlerinde kullanılan o gizemli sisli atmosferi bu filmede aynı güzelliği katmış.Seyre değer.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
quaresma Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 gidilesi bir film gibi ama bence artık korku filmlerine enteresan konular katılmalı hep biri kayboluyor biri aranıyor ummadıgın katil cıkıyor falan filan ... paylasım için sagol... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 10, 2006 valla ben bi korku filmi hastası olarak sanırım mümkün olan en kısa zamanda dvd sini almam lazım teşekkürler paylaşım için.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
iibfli Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 Paylaş Yanıtlama zamanı: Eylül 27, 2006 Ben izledim ama cidden beğenmedim. Pek tavsiye etmem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.