yoshie Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 2, 2010 ne zaman saate baksam yada baska bi sekilde cogunlukla goruyorum bu kombinasyonu okudugum kadariyla "wake up call" anlamina geldigini dusunenler var baska bi bilgisi olan varmi bu konuda? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2010 Melekler sayılarla size mesaj yolluyor. ilginizi çekebilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yoshie Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2010 oyle oldugunu dusunen gruplasmis insanlar var denk gelirseniz dua edin,meditasyon yapin, dilek dileyin gibi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
x12tr Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2010 bugünlerde bende yaşıyorum hep 11:11 e denk geliyorum yada baktığım yerde 11:11 dikkatimi çekiyor..korkarım küresel büyüler yapılıyor ve bu 11:11 in bir anlamı olmalı çok geç olmadan anlamalı ve bi çaresini bulmalıyız ama neyin?? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Bir kaç sene önce rüyamda saati görüyordum 3.05 ancak uyandığım saatler hep farklıydı . Bir zaman geçtikten sonra 3.05 de otomatik yazmaya başladığım saat oldu Bu zaman dilimi . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
K4TU3R Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Melekler Mesaj çekebilir. Veya sadece sana öyle gelmiş olabilir. Bana da bir ara öyle oluyordu. Ama zamanla geçti . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yoshie Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 bugünlerde bende yaşıyorum hep 11:11 e denk geliyorum yada baktığım yerde 11:11 dikkatimi çekiyor..korkarım küresel büyüler yapılıyor ve bu 11:11 in bir anlamı olmalı çok geç olmadan anlamalı ve bi çaresini bulmalıyız ama neyin?? 11:11 goren bi suru kisi var ama anlaminin ne oldugundan pek emin diilim okudugun kadariyla, kimisi bazi meleklerin(1111 spirit gurdians) bizimle kontak halinde oldugunu soyluo, kimisi 2012 baglio ne oldugunu tam olarak bilmiyorum ama her gordugumde sasirtmiyor degil:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yoshie Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Melekler Mesaj çekebilir. Veya sadece sana öyle gelmiş olabilir. Bana da bir ara öyle oluyordu. Ama zamanla geçti . benim zamanla daha yogunlasmaya basladi, gerci bi sure sonra odaklanmaya basliosun ama planli gormeye calisincada hic bi zaman denk gelmio:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gnos Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 evet ara sıra bende denk geliyorum ama nedense benim de aklıma hep 11:11 filmi geliyo benim çok hoşuma gitmişti. çok da düşünmedim açıkçası anlamını. bu filmi bulup bi daha izlemeliyim belki bi şeyler anlayabilirim bu konu hakkında Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Melis Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 ben de her gün düzenli görüyorum 08:08 11:11 16:16 22:22 şeklinde ama rutin olarak hiç değişmez 11:11 siz bir günüm yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Gün içerisinde o saatlere dikkat edin hatta haftalık aylik not alın bakalım işaret varmı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cookie Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 22.22 şaşmıyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
TahreS Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Evet bir sorunum var ben ne zaman saate baksam %90 olsalıkla 22.22 gibi değişik saat görüyorum yani 15.15,16.16 gibi her saatte görüyorum 1 ay önce azdı ama şimdi hep böyle geliyor tesadüf olması imkansız o kadar çok oluyo ki tesadüf denemez ve rüyalarım gerçek oluyor diye bir konu açtım kapanmış bide rüyalarım gerçekleşiyor rüyamde ne görsem gerçekleşiyo bunları cevaplıyacak biri var mı acaba ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Konu açmadan önce sitede araştırma yapsaydınız aradıklarınızın cevabını bulurdunuz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sirius Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2011 Bu konu çok konuşuldu kısaca bir bilgi vermek istiyorum; Bunun temel sebebi sizin bu sayılara odaklanam "isteğinizde" yatar. Her insanın biyolojik saati mevcuttur ve eğer beyninizi çiftli sayılar görmeye programlarsanız sürekli karşınıza saatlerde çiftli sayılar çıkar. BUnu yaratan ve buna odakalnan sizsinizdir. "Benim karşıma sürekli çift sayılar" çıkıyor demek bile sizin o saatlere denk gelmenize yeter. Odaklanmayı bırakırrsanız bu sayılara denk gelmezsiniz, herhangi bir psişik anlamı yok. Birçok kişide odaklanmayı sevdiği için denk gelir. Mesela bundan sonra ayna yansımaya sahip sayılara dikkat edin (13:31 veya 14:41 gibi...) Buna odaklandığnız anda bundan sonra bu sayılarıda görmeye başlayacaksınzı =) Evet bu bir tesadüf değil ama bir mucizede değil, sadece sizin odaklanmanızdan dolayı meydana gelen bir eşzamanlılık. kapanan konunuza denk gelince bu konuda birçok kaynak var sitede. Psişik yetenekler bölümünden durugörü konusunu araştırırsanız sorularınızın cevabı gelecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.