K4TU3R Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 3, 2010 Arkadaşlar 'Kabus' Ve 'Bulut' Kelimesi Bana Çok Garip Geliyor. Kelimeleri Söyleyince Sanki Her Şey Değişmiş Gibi Oluyor. Çok Garip . Sizde de Oluyorsa Lütfen Yardım ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 eğer beynini kullanmadan söylüyorsan (demek istediğimi anlatmak benim için çok güç) olabilir aynı olay mikrofon kelimesine sözlükten bir daha bakmama sebebiyet vermişti:) hani bildiğin bir kelimeyi (hergün duyduğun) sadece böyle, daha önce duymuşsun gibi bi his veriyor... Burada amaç kelimeyi geçici hafızadan kalıcı hafızaya almak gibi birşey diye düşünüyorum.. Çok ilginç bir duygu:) Yani şöyle örneklersek; bir video dosyasını Temporary files klasöründen tutup belgelerime taşımak gibi birşey:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Bunun paranormal bir tarafı yok. Algıyla alakalı değişik bir durum herkese oluyor. Bir yerde neden olduğunu okumuştum ama şuan hatırlamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BloodyMary Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 2010 en sık kullandığım kelimelerde yaşıyodum aynı şeyi, paranormal bi tarafı olduğunu sanmıyorum ben de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.