perhaps Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2010 Bugün ilk defa kolay bir büyü denedim , mumla yapılan büyüyü ilk olarak sabah 7 civarında yaptım . Daha sonra tutmayacağını düşünüp akşam üzeri 18 gibi yaptım ve tam emin olmak için aynı büyüyü 3. defa 19 civarında yaptım . Sabah bu büyüyü denediğimde hiç birşeyim yoktu 2. denememde de birşeyim yoktu 3. denememin sonunda herşeyi topladım kaldırdım ,sonra aynaya baktığımda sol gözümün siyah ve daha parlak olduğunu fark ettim (gözlerim kahverengi), defalarca kendime baktım .. Muma fazla da bakmamıştım ama göz yanılgısıdır diye düşündüm aradan saatler geçti ama hala farklı sol gözüm ,sağ gözüm farklı sol gözüm farklı bakıyor sanki .. bunun açıklaması nedir ? Daha önce böyle bişey yaşayanlar varsa yorumlarınızı bekliyorum .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Konuyu sanki yanlış yere açmışsin ? Göz rengi ile yapılan çalışmalar var onlara göz gezdirdiniz sanırım ? Kendinizi hazır ve uygun hissediyorsanız yapacağınız şeylere siz bile şaşırırsiniz açıklaması ise , yaptığınız çalışmada başarılı olduğunuzun ispatı bence . Madem defalarca baktınız ve yanılmadiginizi düşünüyorsunuz başarılı bir deneme olmuş . Gerçi bu kadar kısa sürede sonuca ulaşmanız zor ama imkansız değil . Devam edin biz buralardayiz Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 düşünsene abi van kedisi gibi dolaşıyon ortalıkta süper peki değiştirdik diyelim geri rengine döndürebiliomuyuz bunun hakkında konuları okudum ama geri gelme gibi bişi görmedim biri sarı biri mavi bende kedim gibi olcem Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
K4TU3R Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Yarıdamı bıraktın ? Eğer yarıda bırakırsan zararları da olabilir. Çünkü çok zor bi iş bu yüzden yarıda bıraktıysan eğer gözünün yarısı değişebilir. Anlatabildimmi? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
boynuzsuzgeyikler Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Kanki göz rengi değiştirme büyülerinden değil.Sıradan mum büyülerinden birini denemiş ve böyle bir şey olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blackgirl Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 bence büyüyü başardın bu senin için bir sorun mu acaba sadece göz rengin değişmiş başka noldu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Bir dakika bi karışıklık var hangi büyüyü yaptın ? Sıradan mum büyüsü derken ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Ben sitede yeniyim o yüzden yanlış yere açmışım nevermore senin açtığın bi konu varya hani ''çeşitli büyüler '' aslında yarıda bırakmadım ama neden sadece sol göz anlamadım .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2010 K4Tu3R yarıda bırakmadım ama göz rengini değiştirme büyüsü değildi sorun o ya :/ blackgirl göz rengim değişti sol gözümün farklı bi bakışı var sanki bakışlarımda değişti .. tuhaftı ya ,şu an eski renginde sol gözümde , ama sol gözümde hala farklı bi bakış var :/ nasıl anlatacağım bilmiyorum ama tuhaf bi bakış işte :// Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2011 acayip bir durum olmuş tıpta bi açıklaması varmıdır ki önce bi ona bakmak lazım... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Archnight Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2011 Tıpta açıklama su insanların göz renkleri değişmez.. ama şu var yeni dogan bir bebeğin gözü atıyorum mavi veya yeşilse büyüdükçe bu renk kahverengiye döner gen hangi rengi tasıyorsa o renge döner.. anne karnında ısık olmadıgı için rengi alamayan göz bebek dogduktan sonra ışık etkisi ile rengi degişmeye baslar .. tani bu genlere baglı degişmeyenlerde vardır ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Tıptaki açıklamasını bilemeyeceğim ama bir günde olacak işmi sizce kuzum ? ayrıca daha sonrasında düzeldi kalıcı birşey değildi .. Gnoxisten bi arkadaşla bu konuyla ilgili enerjiden dolayı olduğunu tahmin ediyoruz ..(daha doğrusu o söyledi bana mantıklı geldi ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BaRMaN Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 sadece göz renginde kısa süreli değişiklik oldu. peki nasıl hissiyatlara kapıldın. fiziksel olarak fayda yahut bir zarar gördünmü? (hem yapma, başarma ve düzelme aşamasında) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 O sıralar pek önemsemediğim bir varlığı daha çok hissetmeye başladım yakınlarımda hatta dibimde .Enerji açığa çıktığında bir kapı oluşur ve bu kapı kapanmazmış yani büyü yaptığım zaman bi kapı oluşturdum benim için biraz korkulu geçen bi süreçti ama arınma yöntemleriyle çözdüm (şimdilik rahatım). Fiziksel olrak zarar görmedim fakat tahmini olarak 1 gün kadar göz rengim değişmişti (o da söylenildiği gibi enerjiden kaynaklı sanıyorum ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
saiek Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 ilk defa böyle birşey görüorum umarım sana faydalı bi duruma yol açar perhaps Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 2011 Tıpta açıklama su insanların göz renkleri değişmez.. ama şu var yeni dogan bir bebeğin gözü atıyorum mavi veya yeşilse büyüdükçe bu renk kahverengiye döner gen hangi rengi tasıyorsa o renge döner.. anne karnında ısık olmadıgı için rengi alamayan göz bebek dogduktan sonra ışık etkisi ile rengi degişmeye baslar .. tani bu genlere baglı degişmeyenlerde vardır ... Bilimsel olarak şu sitede herşeyi açıkladık da bu mu kaldı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2011 Bilimsel olarak şu sitede herşeyi açıkladık da bu mu kaldı :D saygılar .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.