K4TU3R Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2010 Lefkoşa ortam diskoda kıvırtan yatakta ayılan oluyo Şimdiki kızlara el sürmeden hamile bile kalıyo Abaza gençler liseli kızlara etek altından bakıyo Bence sende sus dinle bu rapimi dinlemezsen inle Hafta sonu eğlence başladı diskoda Bu senede çaylaklar hepside son moda Burdaki MC'ler rap diye sayıklar Kıbrısta gurup yapar en kral rapi yapar Ortamlara girdik hepside rapci Alın işte size rap adım esrarengiz rapci Sular içi meydan yokki raptan anlayan Bırakın bu rapi bize hade koçum yaylan Virualı kullanan dj sandı kendini Çok hevesliysen bu işe öp sonerin elini Lefkoşa ortam diskoda kıvırtan yatakta ayılan oluyo Şimdiki kızlara el sürmeden hamile bile kalıyo Abaza gençler liseli kızlara etek altından bakıyo Dj Soner göke kan girdabı biz kurduk Alemine yorulduk tam 12 den wurduk Sönük sarıkan biz alayınıza karşı Çok havalandınız olum sizi adamdan saymadık Otobüs durakları kızlarla dolu Okul çıkışlarında karıştırmayın yolu Madem ki raplar ağır geldi size Hediyemiz olsun bu rap hepinize Elektirik kesildi kuzey kıbrıs karanlık Sular içindeyiz biz yolumuz hep aydınlık Rap ortamını yarattık konuşmayın siz artık Fazla kasılmayın lan size meydan bırakmadık Lefkoşa ortam diskoda kıvırtan yatakta ayılan oluyo Şimdiki kızlara el sürmeden hamile bile kalıyo Abaza gençler liseli kızlara etek altından bakıyo Rapimi benimsedim hakapena söyledim Kayıplara girdim ben sizleri ben eledim Hoşgörün onları siz rap dinleyin hepiniz Madem g.tünüz yiyor lefkoşaya bekleriz Arabesk rapleri dinlede sus lan Kötü koydu bu rap size hadi sende uslan Tayfana sözle rap dinlinde olur böyle Her tarzı biliriz marifetli bu dilimiz Girnede geceler farklıdır eğlenceler Yatakta çıkıyor ahuh sesler Alemini yaşa sen gerisini düşünme Sabah donsuz kalırsan sakın ola şaşırma Lefkoşa ortam diskoda kıvırtan yatakta ayılan oluyo Şimdiki kızlara el sürmeden hamile bile kalıyo Abaza gençler liseli kızlara etek altından bakıyo Eyow yha 2007 grup hephap esrarengiz rapci ben MC Mahmut Dj Soner ALINTIDIR ! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.