SiMYaCı Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2010 (düzenlendi) Merhaba ben bir kaç gün önce kahve falı baktırdım arkadaşımın Teyzesi ve geçmişimden bilgiler verdi hepsi doğru olarak geleceğimdende bilgiler verdi ve bir sözü çok şaşırttı bana seni çevrelemişler sen boş değilsin sana nasıl fal baktığımı hala anlamıyorum dedi ve sen fala çok iyi bakabilirsin dedi bende tecrübem ve bilgim yok dedim oda sadece hislerinle bakarsın dedi çok şaşırdım ve benim etrafımı çevrelemiş olanlardan bahsetti falan bu nasıl birşeydir tahmin edemedim ama yazdıklarımdan anladığız kadarına yorum yaparsanız sevinirim bu durum nedir ne değildir öğrenmek istedim. Aralık 4, 2010 SiMYaCı tarafından düzenlendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blair witch Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 fal yeteneği olan insanların yanında hep diğer varlıklar dolaşır. eski bir dille cinler vs. ama bu korkulucak birşey değil. eğer fal yeteneğine inanıyorsan geliştirmeni tavsiye ederim. ben ilk fal bakmaya başladığımda senin gibiydim.hiçbirşey bilmiyordum ama zamanla tecrube edindim. bunun yanında diğer varlıklarıda görmeye başladım. Bu iyi olmadığı gibi kötü birşey de değil.Eğer korkuyorsan uzak dur derim. korkmuyorsan devam et derim. ayrıca fal bakarak duru görü yeteneğini geliştirebilirsin.bir süre sonra fincanlarada ihtiyacın kalmıycak duruma geliceksin ama sonuçta senin tercihin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Ben bu çevreyi sarma durumunu ilk defa duyuyorum .. cidden cin'lermi sarıyor etrafımızı fal bakarken? :// Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Fal yeteneği durugörüdür etrafında varlık felan olmaz. Eğer bir varlıktan telepatik bilgi alıyorsan bu başka birşeydir fal değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 bana dediği şeyler bunlar ama benim boş olmadığımı ve fal bakabileceğimi söyledi ayrıca korkarım tabi paranormal olaylardan ama fal bakma sadece duru görüyse ve falcının söylediklerine göre bakabiliyorsam kendimi geliştirmek isterim. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 Ben bu çevreyi sarma durumunu ilk defa duyuyorum .. cidden cin'lermi sarıyor etrafımızı fal bakarken? :// bu çevreyi sarma olayı benim korunduğum anlamına geliyormuş yani falla ilgisi yok bu durumun. öyle demişti. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 Bence korkma geliştir kendini..Yerinde olsam uğraş verirdim.:)Bedensiz varlıklar aracılığıyla bakanlar var ama illa bedensiz varlık aracılığıyla bakılacak diye bir kural yok.O yüzden korkulacak birşey yok bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 bende öğrenmeye çalışıyorum falı ilerletmeyi fln .site içinde araştırdım yardımı oldu ,duru görüyle ilgili pek çok konu var onları araştırmanı tavsiye ederim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SiMYaCı Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 umarım söylediğiniz gibidir bedensiz varlıklarla iletişim istemiyorum duru görü ona çalışabilirim falcının dediğine göre sadece hislerimle bakabilirmişim ama bilmiyorum kararımı ne yönde vericem onuda düşünmedim . Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
blair witch Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 valla diğer yorumları bilemiycem ama ben fal baktımmı görüyorum ayrıca benim durugörü yeteneğimde çok gelişmiş durumda. kim neye inanmak isterse inansın. bu iş böyle.eğer gerçekten falı hissediyorsanız bu kaçınılmazdır. yorumlar için teşekkür ederim. ayrıca ben bu vatandaşa geliyolar bakma da demedim daha çok bakmasını tavsiye ettim ama mesajın neresini okumuş bilemem. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bloodmoney Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2011 etrafında sana mudahale eden cınler var senın fal baktırdıgın kadın seytanı cinlerı oldugu ıcın senın etrafındakılerde seytanı oldugundan sana rahatlıkla fal bakabılır ancak etrafında koruyucu cınlerın olsaydı bakamazdı Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uranos Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2013 cinlerle alakası yok bence yaaa bende bakıyorum dediğim herşeyde çıkıyor arkadaşlarımı geç kafede otururken kadınlar fal baktıgımı gorup geliyor baktırıyor numaramı istiyorlar bi daha baktırmak için o derece iyi bakıyorum ama cinler falan hiç yok yanımda ya da ben hissetmedim farketmedim ama yok yanı yok cin min ve bildiğim kadarıyla herkesin bi cini varmış o söylermiş kahve falında bakana fln filan yahu kaç yıldır bakıyorum ne bi cin geldi yanıma ne gördüm ne de bişey dedi bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
redsyd Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Tanıdığım 2 tane çok iyi fal bakan insan vardı ikisininde hisleri kuvvetliydi ve başka bi varlıktan bilgi almıyolardı ama bi süre sonra ikiside fal bakmayı bıraktı nedenini sorduğumda biri hiç bi şey söylemedi fakat diğeri bazı varlıklar tarafından engellendiğini söyledi bunun anlamını sorduğumda ise bu konuyu çok açamayacağını fakat bi çeşit uyarı aldığını bilmemin yeterli olacağını söyledi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BlackWar Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2013 Benim çok yakınım olan birisi çok iyi fal bakardı dedikleri genelliklede gerçekleşirdi ama baktığı gece onun için hep kabus olduğunu söylerdi ona bakmamasını bunu yapmamasını söylüyorlar ve korkutuyorlarmış ve bıraktı şuan ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Falcılara pek inanmam doğrusu . Ama bu falcı doğru söylemiş ve nasıl söylemiş bilemiyorum. Ama bence pek bu işlerler uğraşma. Cinler minler vs. şeyler bunlar ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ajan Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2013 redsydin dediğini arkama alarak : işte bu gibi şeyler için fal pek iyi değil ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.