Neptunus Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2010 (düzenlendi) Evet arkadaşlar.Yine geri kafalı,kafasını çalıştıramayan insanların;bir şey gördüğünde onu hemen istediği şeye tercüme debilen insanların,net olarak -maalesef- aşağı insanların inandığı bir gerçek var karşımızda. Hümanist yaklaşımıma ne mi oldu?Realistim de baylar;bayanlar.Böyle kişilerin cahil toplumların bilmediği halde yaptığı saçma alıntılarla anneleri,sevgilileri,eşleri belirli kaba koymasını;etki alanındaki kitlelere bunu aşılamasına tahammül edemiyorum hepsi bu. Onlar kutsallar.Bir dönemden itibaren bazı kesimlerin onları geri planda bırakması bunun devam edeceğinin bir göstergesi değildir.Onlara değer verin. Tesekkurler. Nisan 15, 2013 AurorA tarafından düzenlendi video yenilendi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aksak lisan Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 bunlar da din bilimcisi olacak.... şu kadının erkek himayesinde kalmasına erkeğin altında ezilmesine nefret ediyorum ya illa kadını ve erkeği belli kalıplara sokmak niyedir ya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Draconian Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Videoyu izlemedim neden izlemek istedmedim gibi önyargıyla yaklaşımda uygun değil. Tarafsız olmak gerek ama izleme isteği olmadı neyse.. Şu ki; gerek mitoloji, gerekse bilimsel olsun bir bedenin yarısı kadın diğer bedense erkektir başlığı gördüğümde bu aklıma gemişti. Ama dinsel yaklaşıma gelince bu kadınları kur'an-ı kerimi yanlış yada ilerine gelecek şekilde yorumcuların çıkardığıdır, ki kur'an kadınları ve erkekleri eşit kılmıştır arap yarım adasında.. Şimdi tarihe bakıcak olursak Türk boylarında hanların yanında hatunlarında söz hakkı olurdu ama müslümanlığı seçince 1 erkek 4 kadın aldı ama buda yanlış bir yorum; çünkü ancak savaş zamanında yada nesli devam ettirmek için bakabilecekse eşitliği sağlayabilecekse 1den fazla kadın alabilir.. Anlatmak istedim hatamda olduysa affalo. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Videoyu izlemedim neden izlemek istedmedim gibi önyargıyla yaklaşımda uygun değil. Tarafsız olmak gerek ama izleme isteği olmadı neyse.. Şu ki; gerek mitoloji, gerekse bilimsel olsun bir bedenin yarısı kadın diğer bedense erkektir başlığı gördüğümde bu aklıma gemişti. Ama dinsel yaklaşıma gelince bu kadınları kur'an-ı kerimi yanlış yada ilerine gelecek şekilde yorumcuların çıkardığıdır, ki kur'an kadınları ve erkekleri eşit kılmıştır arap yarım adasında.. Şimdi tarihe bakıcak olursak Türk boylarında hanların yanında hatunlarında söz hakkı olurdu ama müslümanlığı seçince 1 erkek 4 kadın aldı ama buda yanlış bir yorum; çünkü ancak savaş zamanında yada nesli devam ettirmek için bakabilecekse eşitliği sağlayabilecekse 1den fazla kadın alabilir.. Anlatmak istedim hatamda olduysa affalo. Elbette eskiden öyleydi ancak o eskidendi. O 1500-2000 yıl önceydi. Herkesin dini kendine kimsenin dinle alıp veremediği yok burada ve bunun da dinle alakalı birşey olmadığını herkes biliyordur. Vidyoyu izlerseniz demek istediğimi anlarsınız, bu adamın yaptığı subjektif bir önerme değil ahmaklıktır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
medievalvampire Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Şeriyat ile İslam'ı karıştırmamak gerek. Şeriyat insanların işlerine gelecek şekilde üzerinde oynanabilir fakat gerçek rehber ve kaynak Kur-andır Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Neptunus Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2010 kuran'da bundan başka bir şey yazıyorsa paylaşır mısın? Elinde bunu yalanlayan bir şey? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deviler Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2010 Salak herif! Seni doğuram ERKEK miydi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
neyimben Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Kafa yormaya degmez bunlar icin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2010 BullShitt:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.