fortuneteller Oluşturma zamanı: Mart 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2007 yazı bıraz uzun umuyorum beğenirsiniz:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 Ne halt biliyoruz ki? (What the bleep do we know?) adlı, forumda sıkça bahsettiğimiz filmin Türkçe altyazıları Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 bu bır fılm değil yarı belgesel:) evet turkçe tam metni.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mistik Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 evet belgesel-film:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fortuneteller Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2007 teşekkürler:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yuleli Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 17, 2008 slmlar ben bu filmin (ne biliyoruz ki?) turkce altyazi metnini arıyordum, burada buldum ama dosyayı açamıyorum. rica etsem bana mail adresime gonderir misiniz? filmden tek tek alt yaziları yazmaya çalışıyorum, çok zor oluyor. 2. devam filminin de altyazıları var mI? *********** Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2008 mail adresini mesajlarda vermek yasaktır. Bunun yerine eklentinin düzeltilmesini rica etmek daha doğrudur;) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 txt nin üzerine tıklıyorum ama birşey olmuyor. gerçi konu açılalı çok olmuş ama bi ilgilenirseniz iyi olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Typhon Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2009 Bu konu açıldığında ben sitede bile değildim O açıdan düzeltme ve benzeri birşey yapamayacağım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
b_e_k Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2009 ok zaten umutsuzca bi yazayım demiştim :=) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.