evo97 Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 7, 2010 Arkadaslar dun aksam astral denedim tam yerinde gidiyordum iste yukseldim falan tam gozlerimi accam sanki biri ya bise atti yada kendi hizlica uzerime geldi normal bedenime dondum sonra sol gozumun biraz ustu uyustu sismeye basladi sabah uyandim ariyordu sismisti sonra gun boyunca agirdi fakat saat tam 5 gibi bir armaya basladi barsam okadar cok kotudu sonra gozlerim kapattim 2tane goz bana bakiyordu sanki beni gordu hemen kapatti acida gecmisdi. sizce astralde ne oldu arimda neden hala bile biraz acio Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2010 Keşke sizde biraz yardımcı olabilseydiniz Türkçeye biraz olsun özen gösterseydiniz, yardım istiyorsunuz en azından okuyanlara saygı için özen gösterseydiniz keşke belkide ozaman bir çok arkadaş yardımcı olabilirdi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
evo97 Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2010 Telefondan balaniom opera miniden ve ingilizce ondan bazi turkce harftler yok Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.