KATA Oluşturma zamanı: Mart 29, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 29, 2007 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sudem Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2007 offff walla dokuz doğurdum...saka bir yana zormuş yaa insan korkuyor ürperiyoo Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uACansu Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2007 anne olmak çok guzel bişey olsa gerek ama çokta zor bişey sanırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Wahsi Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2007 cok begendim valla ama bu sezeryan cok fena Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 vallahi bayanlar bu videoyuyu izledikten sonra normal dogum yanlisi olurlar bence zaten gerek kalmadikca sezeryan yapilmasi zararliymis normal dogumla olan bir cocugun gelisimi zekasi daha iyi oluyor.doktor olcamda ins Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 kafede olduğumdan izlemek istemedim ama annelik gerçekten zor ve kutsal birşey,bunu kabul etmek lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.