anakin skywalker Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2010 sevgili dostlar lafı çok uzatmayacağım birisini seviyorum ama karşılık bulamıyorum isteyeceklerim belki size saçma gibi gelebilir ama benim için önemli sevdiğim kızın beni rüyasında beyaz atlı prensi gibi görmesini ve benim yanımda kendisini güvende hissetmesini istiyorum bu sayede bilinç altında benimle ilgili pozitif bir intiba yerleştirebilirsem sevgime de belki karşılık bulabilirim. internette biraz araştırma yaptım ama tam aradığım gibi bişey bulamadım sitedeki üstadlardan konuyla ilgili basit ama etkili yöntemler bilenler varsa yardımlarını bekliyorum herkese saygılar Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
UsagiNarciss Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2010 anakin formumuza hoşgeldin,ben sana bu konuyla ılgılı bılgı aktarmıstım daha once? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
feonms Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Merhaba, bende tam olarak böyle birşeyi arıyordum, Anakin arkadaşımız sağolsun tam olarak benim yaşadığım sorunu ve isteğimi yazmış. Bu konu hakkında iyi bir bilgin varsa benide bilgilendirebilirmisin Usaginarciss ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 evet ben obi-wan olarak sana yardım etmek için buradayım diye konuya girmek istiyorum Astral seyahatin ileri evrelerinde bu tür olaylar mümkün olabiliyor. Hani Astral bedeninle bir kimsenin rüyasına girebilirsin. Ama önce astrali öğrenmen ve ilerletmen gerek... Sana bu yolda başarılar şimdiden... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
gotixa Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Bir yerde tekniğini okumuştum sanki.. Astral yapıyorsun ve kişinin yanına gidiyorsun. Kişi uyuyorsa üzerinde beyaz bir ışık hüzmesi görüyorsun ve ışığa yöneldiğinde seni içine çekiyor.. Sonra rüyada oluyorsun. Ama rüyayı ne kadar biçimlendirirsin bilemem.. Ancak bu durum senin yıllarını bile alabilir, ki planın tutmama ihtimali de var tabi. Bunun yerine konuşmayı denesen daha kolay olmaz mı? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Ben başka birşey sormak istiyorum . Birini çok düşündüğümüzde rüyasında bizi görmesi yada birinin bizi düşündüğünde rüyamıza girmesinin sebebi enerjidir yada telepati değilmi? Bunu bilinçsiz yaptığımızda olumlu sonuç alıyoruzda bilinçli olarak istediğimizde neden yapamıyoruz? Kendimizi zorladığımızdan dolayımı acaba ? Saygılar ) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Eğilim, daha doğrusu deneyim veya güç diyeyim, önemli. Eğer hiçbir ilginiz yoksa elbette yapamazsınız. Normalde de yapamazsınız. Denediğinizde olmaması değil durum, bilinçsiz olması durumları yapan yapmayan herkeste olur ama bilinçli olmuyor bilinçsiz oluyor şeklinde değil. Anlatamadım tam ama Denemenle alakası yok yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2010 Eğilim, daha doğrusu deneyim veya güç diyeyim, önemli. Eğer hiçbir ilginiz yoksa elbette yapamazsınız. Normalde de yapamazsınız. Denediğinizde olmaması değil durum, bilinçsiz olması durumları yapan yapmayan herkeste olur ama bilinçli olmuyor bilinçsiz oluyor şeklinde değil. Anlatamadım tam ama Denemenle alakası yok yani. evet cidden anlamadım .. zorlama olmaz öyle yapazsın mı demek istedin ? :D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Hayır o an zorlasan da zorlamasan da yapamazdın. Anlatmak istediğim bu. Bilinçsiz deneyimler de denemeler dışında zaten. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Hayır o an zorlasan da zorlamasan da yapamazdın. Anlatmak istediğim bu. Bilinçsiz deneyimler de denemeler dışında zaten. Anladım şimdi Ama cevaba dönersek , tek bir yanıtmı vardır ? Astral seyahatin dışında yapılacak birşey yokmu ? Herkes astrale sıcak bakmayabilir.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 öncelikle çevrenizdeki tüm kötü düşünce ve kişilerden arının. hatta mümkünse, cinsel ve düşsel bir inzivaya çekilin. sonra değerli olmayan bir eşyanızı tılsımlayın ( pozitif enerjinizi yükleyin eşyaya....) ve ardından derin uykular yaşamanız gerek ve o kişiyi düşünerek bu derin uyku ya da bilinç altı deneyimle ulaşın, ordaki kötülüklerinizle , kötü deneyimlerinizle savaşın ve o kişiyle mümkün olan her zamanda onun hakkında konustugunuz derin sohbetlere girişin. bir süre sadece onun üzerine yoğunlaşın (maddiyat, okul , aile) her şeyi hayatınızın dışına atıp ona yoğunlaşın... eğer kaderinizde o kişi varsa bu çalışmaların ardından bir şekilde bir arada olursunuz. genelde benim AS kişim de beni rüyasında çokça görmüş, bu sebeple benim boyle bir çalışmaya ihtiyacım olmadı hiç ama, size önerim ancak bu olabilir. sevgiler, zebun. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cemsit Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 2011 Astral ile mümkün olduğunu söyleyen arkadaşlar banada özelden kısaca bir açıklama yapabilrmi lütfen ? Saolun Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.