Adramelech Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 12, 2010 Anladığım kadarıyla sitenin veri tabanın da bir problem oldu ve birkaç gün önceki yedeklemelere geçildi değil mi? Bir duyuru göremedim de. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fairytale Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2010 evet birkaç gün önceki sayfayla karşılaşıyorum bu akşamdan beri bir sorun olduğu kesin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
angelamadder Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2010 Bende konumu neden bulamıyorum diyorum.. gitti konum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mescalin Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2010 Database sunucumuzda arızalanan bir parça nedeniyle veri kaybı yaşayarak yaklaşık gün öncesine dönmek zorunda kaldık. Muhtemelen bu süre içerisinde açılan konuları geri döndürme ansımız pek bulunmuyor. Mevcut verileri kurtarmamız daha fazla zaman alacağı için 2 gün kayıpla siteyi hemen aktif hale getirmeyi tercih ettik. Bu süre içerisinde pm yazdınız veya konu açtıysanız bu işlemleri tekrar yapmadığınız taktirde hiç yapmamışsınız gibi sayılacaktır. Yani önemli bir pm attıysanız karşı trafa ulaşmamış olabilir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.