Jump to content

Rüyaların Yorumlanması ve Anlatılması [Her Rüyanızı Herkese Anlatmayın]

gotixa

Önerilen Mesajlar

İncelemelerim ve duyumlarım sonucu son zamanlarda kesin kanıda olduğum bir vaziyeti sizlerle paylaşmak istedim.

Bu yazıda anlattıklarıma inanmak zorunda değilseniz. Yazıdan hoşlanmazsanız yorum yapmama hakkınızı tercih etmeniz önerilir.

Yaşamımız boyunca pek çok rüya görüyoruz. Özellikle etkisinde kaldığımız rüyaları uyanır uyanmaz hemen herkese anlatma ihtiyacı duyuyoruz. Ancak rüyaların yorumlarına göre gerçekleştiğini de biliyor muyuz?

Rüyalar, Hz. Muhammed (s.a.v)'in Hadis-i Şerif'ine göre günümüzde kalan tek mucizeler; ve gelecekten belki de haber veriyorlar. Ancak hangi rüyanın tam olarak hangi olayın habercisi olacağını bilemeyiz.

Öyleki rüyaların yorumlanmasının da önemli olduğunun farkındayım.. Ne olursa olsun, bir rüyayı yorumlarken sabit kaynaklardan çok pozitif yönde olaya bakmanız çok önemli. "Pozitif yorumlayın, pozitif olsun" da sloganımız olsun..

Konuya dinsel bir giriş yaptıktan sonra metafiziğe dayalı bir söz etmem hoş olmaz ancak yine de herkese hitaben bir başlık açtığımı düşünüp eklemek istiyorum:

İnsan geleceğini ve kaderini kendi belirler. Eğer güne "ben güzel bir gün yaşayacağım" şeklinde başlarsa iyi bir gün geçirir. Rüyasını yorumlayan kişiden ise "evin yanacak" şeklinde bir yorum aldıktan sonra buna inanırsa evi yanar.

Bu yüzden rüyaları yorumlamada hep daha pozitif olmaya çalışalım.

Gelgelelim rüyaların anlatılmasına.. Yukarıda saydığım nedenlerden ötürü her rüyayı herkese anlatmamanızı tavsiye ederim. Her insan yukarıda saydıklarımı bilmiyor olabilir.

Anlatırken olumlu kişileri tercih edin. Ve ne olursa olsun pozitif yasasına uyun.

Umarım faydalı olabilmişimdir..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...