SupersonikSinan Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 17, 2010 Video için tıklayın AMERİKA'DAN SONRA AVUSTRALYA'DA DA GÖRÜLDÜ..!! 16 yaşındaki Avustralyalı genç Alex Player, gece geç saatlerde çekim yaparken şoke edici bir olay yaşadı. Genç, evinin bulunduğu arazide tanımlayamadığı bir varlıkla karşılaştı. Elindeki kamerasıyla görüntülediği varlık, kaçırılma olaylarından (abduction) sorumlu oldukları düşünülen Dünya dışı Griler ırkını çağrıştırıyor. hürriyet.com.tr'ye konuşan ufo araştırmacısı Emre Özyumurtacılar, tüm dünyanın tartıştığı görüntülerin gerçek olup olmadığının tartışılır olduğunu, gerçeğin ileriki günlerde belli olacağını belirtti. Kaynak: Hürriyet Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Çocuğun no way demesi south park'ı hatırlattı bana Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 İlginç .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası..Gece gece ormanda video çekmesindeki amaç ne manyaklıkmı acaba birde ne kadar tesadüf tam video çekerken orda o varlığın olması falan.Çocukta hiç tırsmış gibide tepki vermiyor bence gayet normal bir durummuş gibi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Birinin bütün dünyaya full hd kamera dağıtması lazım Titreyen ve net olmayan videolar bayıyor artık. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Birinin bütün dünyaya full hd kamera dağıtması lazım Titreyen ve net olmayan videolar bayıyor artık. :D bencede!!! katılıyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 fake gıbı ama vıdeo ama daha ıyı cekımler lazım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SupersonikSinan Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası..Gece gece ormanda video çekmesindeki amaç ne manyaklıkmı acaba birde ne kadar tesadüf tam video çekerken orda o varlığın olması falan.Çocukta hiç tırsmış gibide tepki vermiyor bence gayet normal bir durummuş gibi.. Bana da şu an pek inandırıcı gelmiyor ve doğru da olabilir bilemeyiz ama bu yorumun çok abes kaçıyor çocuk manyak mı demişsin bu nasıl bi düşüncedir kedisini çekiyo işte eleman ve tabii ki de tesadüf olacak uzaylının ''mrb cnm bulusalim mi mck'' diyecek hali yok ya ayrıca çocuk tırsıyor ve panikliyor ama yine de bu varlığı görüntülemek istiyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ScreamingoftheRap Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Bana da şu an pek inandırıcı gelmiyor ve doğru da olabilir bilemeyiz ama bu yorumun çok abes kaçıyor çocuk manyak mı demişsin bu nasıl bi düşüncedir kedisini çekiyo işte eleman ve tabii ki de tesadüf olacak uzaylının ''mrb cnm bulusalim mi mck'' diyecek hali yok ya ayrıca çocuk tırsıyor ve panikliyor ama yine de bu varlığı görüntülemek istiyor. Video sahtemi doğrumu bilemeyiz ama eğer sahteyse herşey ayarlanmışsa çocuk tırsacak panikleyecek ama kaçamayacak ve görüntüleyecek haliyle.Video çekmesi o sırada uzaylının olması tesadüf olabilir ama olayı birde farklı açıdan bak niye acaba elinde kamerayla çekim yaparken gelir gözükür hep varlıklar bu tür videolarda ve nedense görüntüde hep net olmaz dandik bir çekim olur.Neyse sanırım beni yanlış anladın ben paylaşımına laf etmedim tabi düşüncenede laf etmedim o yüzden tartışma çıkarmak çok saçma olur.Ama benim düşüncemde budur bunda yanlış veya kızacak birşey göremiyorum ben sadece bakış açısı yaptım başka türlü bakış açılarıda var ne yönden bakıldığına bağlı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ashtar Sheran Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2010 Bu sefer farklı yöntem deniyoruz; SELEKTÖR! Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
fulyaxxx Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Nazi ufolar doğru. Emre Özyumurtacıların tespitide.Yalnız zeta ırkından çok orion kaynaklıdır.Ama zetalarında orionlularla işbirliği yaptığı düşünülebilir. ama işin beyni gene insanlardandır. Aman bunlar uydurma gibi kamera oyunu denmesi gibi yorumlarda zaten istenilen yaklaşımlardır. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nymph Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 I ıh, inandırıcı değil. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Nazi ufolar doğru. Emre Özyumurtacıların tespitide.Yalnız zeta ırkından çok orion kaynaklıdır.Ama zetalarında orionlularla işbirliği yaptığı düşünülebilir. ama işin beyni gene insanlardandır. Aman bunlar uydurma gibi kamera oyunu denmesi gibi yorumlarda zaten istenilen yaklaşımlardır. Bence asıl istenen yaklaşım 2 tane; İlki hemen inanılması, İkincisi bunlar kesin biz bunları uydurma sanıp yanılalım diye düşük seviye çekiyorlar diyip inanılması. Kuşkuculuğu fanteziye kaçırmayın. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2010 bu bence hürriyetin dediği gibi "tekrar göründü" tarzı birşey değil bu seferki farklı, tek benzemesinin sebebi ikisinde de gece görüş kullanılmış, bu sayede ilk ortaya çıkan videoda ki varlık ve bu varlık birbirine benziyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 9, 2011 bence herşeye fake gözüyle yaklaşmayın..ben video gerçek diye iddia etmiyorum ama açık olmak gerekirse bana olabilme ihtimali var gibi geldi...sonuçta ne kadar göremesekte onlarda aramıza karışıyolar ve tesadüfen bu şekilde olaylar yaşanabilir... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aikon Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Gerçekci ama ne ladar onu bilemem =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cassiopeia Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 fake olsa bile fake oldugunu anlayamayıp uzaylılara inançları yükselecek bazı insanların bunu izledikten sonra,bu bile güzel bişey.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
downofcity Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 gecenin bir vakti kediyi çekmeye çıkmış olamaz heralde:D fake gibi sanki ama yinede bir yandan inanmıyor değilim.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
burrc Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 No Way!!! :s Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Incubus Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2011 Fake ise en azından amaçlarına ulaşmışlardır..fake olup olmadığını tartışıyoruz sonuçta,istedikleri bu gibi.. öte yandan,bu fake videolar canımı sıkmaya başladı umarım tamamen gerçektir.. Her ne kadar gecenin bi vaktinde kediye gösterilen bu özel muamele aklıma takılıyor olsada,yine de inanmak istiyorum.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
I like myself Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 17, 2011 adam ya da varlık ya da cisim bian tam olarak gözüküyodu o anda neden zoom yapmadı onu anlamadım lanet olsun diyip durdu ayrıca no way ne ya bittim orda.. karşı tarafta bunu kameraya çekiyomuş gibi gelmedi de değil hani Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Poscin Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mayıs 6, 2011 Bunun visdeosu mynette var ama bu bana inandırcı gelmedi videoyu izlediğim için yorum yapıyorum videoyu çocuuk dışarıda bahgçeye yakın çejkiyor hava karanlık yani gece birşey görüyor ve çekmye bvaşlyıor gördüğü kaybolunca oraya doğru gidiyor 16 yşındaki çocuk. yorumum Şimdi gerçek uzaylı olsa 16 yaşındaki çocouk bahçede biş, görşe videoyla kamera çekmneyi bırak korkuıdan ölür hee birde bahçeye doru gidiyor buy bana pek inandırıcı gelmedi çocuk daha çocuk bahçeye doğru gidiyor hemöen eve kaçması gerekir beni yorumum böyle başka yorumu olan varsa dinliyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deviler Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 adam ya da varlık ya da cisim bian tam olarak gözüküyodu o anda neden zoom yapmadı onu anlamadım lanet olsun diyip durdu ayrıca no way ne ya bittim orda.. karşı tarafta bunu kameraya çekiyomuş gibi gelmedi de değil hani +Mahmut abi geçenlerde bi veleti videoya çektim No way! diyip duruyodu haha -Muhahahhahahaaha :D Sanırım Böle Bi Diyalog Çıkartı Ortaya Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
vampir_kedi Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 çok ilginç cidden Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AkuJuk Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2011 Daha nelerle karşılaşıcaz Allah'ım... Mutlaka kendimizi korumalıyız tek şey bu.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.