diaryofvicky Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 21, 2010 Ben amatör olarak astralle ilgileniyordum.Birkaç gece boyunca odamda uyanıp yatağımın ucunda bir insan silueti gördüm.ben bişeyler söylediğim halde cevap vermiyordu.4. gece yine geliceğini az çok tahmin ediyordumki yine aynı şey oldu.uyanmaktan kastım bilincimin yerine gelmesi.bu sefer ona sen kimsin adını söyliycekmisin şeklinde sorular sorarak baskı yaptım.en sonunda adımı napıcaksın,alt tarafı bir rüyada karşılaştık boşver hoşçakal deyip gitti ve o günden sonra birdaha yaşamadım bu olayı.sizce bu tamamen rüyamıydı yoksa o o sırada astrale çıkmış herhangi bir beden olabilir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Hayır olamaz .. Siteyi araştırırsanız net cevaplar bulursunuz. Tecrübe ve bilgilerime dauyanarak ve ciddi kaynaklara dayanarak söylüyorum bunu.. Diger eterik bedenlerin dublelerini görmek ve / veya varlıkları görmek uzun ugras ve tecrübe gerektirir. karşılaştığın şey kendinden başkası değil ve biliyormusun bu da en tehlikelisi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diaryofvicky Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 oha çok şizofrenik oldu bu ya.ama ben şuna da inanıyorum.herşey tecrübe olmayabiliyor bazen.yine de teşekkür ederim.eğer kendimsem hayal kırıklığına uğradım,çünkü bir rüya daha gelseydi ona aşık olucaktım.azkalsın kendime.. ah tamam peki tamam Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2010 Hepimiz biraz şizofreniğiz bunun tadını çıkar Şaka bi yana o hayal kırıkşlıgını iyi bilirim .. Biraz sabır .. ve evet hersey tecrübe olmayabiliyor ancak farklı enerjileri özellikle astral boyutta hissetmek için tecrübe ve dahası gerekiyor Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
zebun Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2010 Merak etme, gitmiş işte, yorma kafanı bununla... güzel ki kendinle karşılaşmışsın ve senden çok daha tecrübeli bir kendin var karşında. bazıları onu öldürmeden istediği seviyeye ulaşamayacağı yönünde bazı görüşler savunmakta ki yapan bir çok kişi tanıyorum. bedeninde ikili bulunuyorsun, dişil ve eril tarafın... eril tarafın güçlü onu adam et beni zamanında çok zorladı kendisi ''az daha lezbiyen oluyordum'' işin şakası tabi bu. astralde başka bedenle karşılaşmak zor bir olay, ben 6. senemde duymak harici görmelere başladım ki aman aman astral bedenini sevenlerden de olamıyorum. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
diaryofvicky Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2010 Aslında sadece o değil ben hem bu yarı bilinç hallerinde hem de sokakta akşam yürürken bazen hızla geçip giden siluetler falan da görüyorum.ya bu 3 harfli tarzı bişey ya da ben harbi harbi şizofrenim Demek eril tarafım güçlü.Yakışıklı da birşeye benziyordu.Aman ya neyse öğrendiğim iyi oldu.Hayalkırıklığına yol açsa da bilgilenmek iyi birşey tabi.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.