qbatman Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 26, 2010 Merhaba arkadaşlar, Babam sağolsun yılbaşı için bütün planlarımızı iptal etti... Onu bu fikrinden caydıracak basit bir maji uygulaması var mıdır? Ama bunu en kısa zamanda yapmam gerekiyor, onun için uzun ve uğraştırıcı bir uygulama olmazsa sevinirim Şimdiden teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
perhaps Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Cevapları Kesinlikle takip edeceğim Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Cevapları Kesinlikle takip edeceğim bende... Sevgili babamın azizliğine uğramak... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 bence parmak işaretine belirli bi anlam yükle ve kendine bi sözcük uydur babana bunu söylicekken uygula belki işe yarar? bunu bi kitapta okumuştum bir nevî ritüel bu galiba. bunu bende deniyeceğim belirli bir seviyeye geldiğimde. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 bence parmak işaretine belirli bi anlam yükle ve kendine bi sözcük uydur babana bunu söylicekken uygula biraz açar mısın konuyu? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 ben böyle bir şey duymuştum bildiğim bu kadar araştırması sana kalmış istersen burda yayınla bende öğreniim tam bilmiyorum bende Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 2010 teşekkürler bulamadım internetten Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 yardımcı olamadım ama internette şunu gördüm Ritüel çalışma parmaklarla da yapılabilir, hatta tamamen imgeleme yoluyla da yapılabilir. ritüeli kendin oluşturucaksın demek ki ritüel nasıl oluşur onu araştır kendin uygula elimden bu gelior. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Teşekkürler:)) birkaç yöntem bulup uyguladım inş. tutar... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Babanın izin verdiğini düşün ve bunu imgele, iste konsatre olmayı başarır ve kalbinle istersen izin verir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Babanın izin verdiğini düşün ve bunu imgele, iste konsatre olmayı başarır ve kalbinle istersen izin verir. Deniyorum... Deniyorum... Deniyorum... Dün gece bildiğim bütün yöntemleri denemekten(çekim yasasıyla alakalı) başıma ağrılar girdi ve nedendir bilemem 4 buçuk gibi uyuyabildim... Üstelik okula geç kaldım... Fakat bunu imgeledikçe aklımda sürekli bir "... şartıyla" gibi bir imgeleme bilinçsiz şekilde oluşuyor. Bunun sebebi özgür iradeye müdahale ettiğimizde karşılıklı olacağından mıdır? Çünkü imgelemenin yanında bir de telepati çalışmaları yaptım... Yorumunuz için teşekkürler. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Önce gevşe beynini boşalt. Şart felan unut. Kendini uzayda dşün rahat özgür bir şekilde sonra hayallet yılbaşında ki planlarını gerçekleştirdiğini kendini planın neyse onu yaparken düşün ve babanın sana izin verdiğini ne kadar mutlu olduğunu gör. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Önce gevşe beynini boşalt. Şart felan unut. Kendini uzayda dşün rahat özgür bir şekilde sonra hayallet yılbaşında ki planlarını gerçekleştirdiğini kendini planın neyse onu yaparken düşün ve babanın sana izin verdiğini ne kadar mutlu olduğunu gör. Dün akşam bunu yaptım fakat beyni boşaltmak ve gevşetmek babamın gerginliği yüzünden pek mümkün değildi... Bu akşam deneyeceğim tekrar. İlginiz için çok teşekkürler... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
camellia Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2016 Bende uzun süre ikna için uğraşmıştım , daha sonra bir arkadaşımdan arada kan bağı bulunan kişilere bu yöntemlerin çok daha zor işlediğini öğrendim , ne kadar doğrudur bilemiyorum ama benim denediklerimi arkadaşım yaptığında işe yaramıştı , belki işe yaramamasının sebebi budur ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eolo Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2016 Nazirellanın söylediği yönteme ek deneyip uyguladığım bir yöntem söylemek istiyorum. Gözlerinin içine bak ve aranızda bir köprü olduğunu karşındaki kişinin senin istediğin her şeyi yapmak zorunda olduğunu imgele sonra düşünceni o köprüden, bağdan karşındakinin beynine aktar. Zamanla geliştirebilirseniz söylemeden de istediğiniz bazı şeyleri yaptırırsınız Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
PiaA Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2016 Biraz sosyal mühendislik konularını araştır karşılıklı konuşmalar da kullanacağın kelimeler imgelerden daha kuvvetli olabilir bence. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anafiel girl Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2016 Neden oturup konuşmayı denemedin ki? Neyse 6 yıl geçmiş zaten... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
arecrateria Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Paylaş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2016 Neden oturup konuşmayı denemedin ki? Neyse 6 yıl geçmiş zaten... Aklımdan yaklaşık olarak geçen, ama yapılan yorumları okuduktan sonra yazmaktan vazgeçtiğim şeyler. Neden onun söylediklerini yapmak zorunda olmadığını mantıklı sebepler belirterek anlatmak, Yapmak istediğini şeylerin, senin için daha faydalı getirileri olacağını uygun bir dille anlatmak. Hayatta bazı şeyleri yapmak için uygun fırsatların nadir olarak ele geçtiğinin farkındalığını sağlamak ve bu durum açıklaması kime yapılıyorsa, bunu uygun bir üslupla yapmak. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.