schizophrana Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 27, 2010 YAKARIŞ Yine! Gel, ver, teslim et bana bütün gücünü! Uzaklardan sessiz bir kelime fısıldar dağılmaktaki beyne Kaderi yazılmış bir ruha dair duyulan korkuyu yumuşatan Zalim sükunetini, itaatin sefaletini Son ver, sessiz aşk! Benim bet bahtım! Kör et beni esmer yakınlığınla, insaf et, niyetimin aziz düşmanı! Ben, kalkışmam karşı koymaya o soğuk dokunuşa beni deli ürperten. Öylece çek al benden Usul yaşantımı! Eğil daha derinden üzerime tehditkar başınla, Gurur duy çöküşümle, hatırlayarak, acıyarak Kim ki o? Kimdi o? Yine! Hep birlikte, bürünmüş geceyle, serilirler toprağa. Duyarım Uzaklardan sessiz kelimesini fısıldar dağılmaktaki beynime: Gel! Çöktüm. Eğil daha derinden üzerime! Buradayım. Boyunduruk, beni bırakma! Yalnızca zevk al, ıstırap duy yalnızca, Al beni, koru beni, dindir beni, Aman esirge beni! James Joyce Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 2010 Bu irlandalının güçlü bir ruhu var daha uzunca bir süre aramızda olacak:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 500 kelimelik; içinde hiç tekrar kullanılmış kelime olmayan, isim tamlaması olmayan tek bir cümle yazmış ve tarihe geçmişti... Hey gidi insanoğlu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.