nevermore Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 28, 2010 Criss Angel hakkında söylentiler aşikar , ister inanın ister inanmayın adam işinin ustası .. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MerLin Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Chris reyiz ya Zenci nasılda küfrediyor XD Tek anlamadığım bu adam ilüzyon ile uğraşıyor.Fakat onların dışında voodoo bebekleri vs vs.. Bu adam insanları eğlendirmek için bildiğiniz büyüyle uğraşıyor.Ha işin ustası ama bigün elinde patlarsa kötü olur:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Uff süper Video'da istenirse basit hileler yapılarak oluşturulabilir, ama eğer tamamen illüzyon değilse de inanırım yani. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Logii Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2010 hile varmı yok mu tartışılır ama işini iyi yaptığı ksin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Rapit Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2010 ben bunu çok önceden izledim gerçekmi değilmi bir türlü karar veremedim gitti never birşey söyle gözünü sevim birde bu büyüyü bilen veya anlatan bir yer varmı pek sanmıyorum olucağını herkez cebinde bebekle gezer artık Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ram Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=rLLz3x11hJk Canlı yayında bir kaç çatal büküyor. Çoğu numarası illüzyon olsa da ( yani öyle olmasını umuyorum^^ ) sanırım bazen gerçekten de gerçek 'sihir' ile illüzoynu birbiriyle birleştiriyor. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.