nevermore Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 29, 2010 Bu büyü size yapılmaya çalışılan psişik büyüleri ve saldırıları engelleyecektir. Malzemeler: -3 mum (siyah, beyaz, kırmızı) Mumları üçgen şekilde yerleştirin. Mumları yakın ve üç mumun ortasında mavi bir enerji küresi imajine edin. Daha sonra her birine dokunurken aşağıdaki duayı yada kendi yazdığınız bir duayı okuyun. “ Üçleme’nin tanrıçası, Seni çağırıyorum! Koru beni zarar vermek isteyenlerden, Ve uzak tut enerjimi almak isteyenlerden Kutlu olsun! Tüm mumlara dokunmayı bitirdiğiniz zaman enerji küresinin patlayıp, şeritlere ayrıldığını imajine edin ve bu şeritler tüm bedeninizi sarsın. Korunmak için iyi bir yöntemdir ancak kalıcı değildir. Dolunayda yapıldığında daha da etkili olur. Benim önerim haftada bir yapılması. Bu sayede korumanız daha uzun sürecektir. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
HiddenWizard Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2010 Kimse bana büyü yapmıyor. İyiymiş böyle bir çevreye girersem kurtulmamı sağlar bari bu. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nazirella Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Siyah mum burda bulmak çok zor onun yerine başka renk kullanılabilinir mi ? Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nevermore Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Siyah mum burda bulmak çok zor onun yerine başka renk kullanılabilinir mi ? Hayır , bu tarz ritüellerde mumların renkleri önemlidir. mum yapımı ile ilgili konu mevcut . Yada beyaz mumu eritip siyah boya ile tekrar dondurabilirsin. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
qbatman Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2011 ailem bu konularda tutucu olmasa yapacağım da... zaman ve mekan bulmak zor iş... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seraphim Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2011 İstemek Mümkün Kılmaktır qbatman yeterki iste. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
albeda Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2011 ailem bu konularda tutucu olmasa yapacağım da... zaman ve mekan bulmak zor iş.... aynı dert bende de var bende bir an önce şu okulu bitirip ki son sene sonra da başka şehre öğretmen olarak atanırsam eğer o zaman daha rahat olacağım meditasyon bile yapamıyorum arkadaş gece yapayım diyorum valide sürekli uyanıp duruyo durumum bu kadar vahim anlayacağın:D Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.