Sting Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Oluşturma zamanı: Aralık 31, 2010 Tüm Gnoxis ailesinin 2011 yılı kutlu olsun. Yeni yılda umarım savaşlar olmaz, insanlar aç kalmaz,trafik terörü son bulur(tabi yersen) Malesef her sene aynı dilekler ama sonuç hep aynı.. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Senin ve tüm sitenin yeni yılını kutlarım Sting Benim dileğim her yıl aynı zaten penguenler ölmesin, Küba'ya demokrasi gelsin Ve barış... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Sizin ve tüm sitenin yeni yılını kutlarım. Umarım gnoxis bir portal olur Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Hepimizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun. Sadece en güzel dilekleri diliyorum herkes için, geri kalan bütün kötülükler uzak dursun. http://www.hdresimler.com/thumbs/yilbasi_agaci_susu-t2.jpg Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Hepimizin yeni yılı şimdiden kutlu olsun. Sadece en güzel dilekleri diliyorum herkes için, geri kalan bütün kötülükler uzak dursun. O En güzel dileklerin gerçekleşmesi için biraz kötülük gerekli ama Eğer kötülük,kötü şeyler olmaz ise iyi kelimesinin anlamı bir süre sonra unutulur. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 O En güzel dileklerin gerçekleşmesi için biraz kötülük gerekli ama Eğer kötülük,kötü şeyler olmaz ise iyi kelimesinin anlamı bir süre sonra unutulur. Tamam senin için kötülük diliyorum Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Jethro Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Tamam senin için kötülük diliyorum Keşke yazmasaydım. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
serpentine Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 İyilik veya kötülük dilemekten öte kişi nasıl istiyorsa öyle geçmesini dilemek lazım Adam kötü olabilir, kabasakal olabilir Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
aisha Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Tamam tamam nasıl istiyorsanız öyle geçirin Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adramelech Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 İyi seneler. Bu arada hızlı mesaj ve gelişmiş mesaj bölümleri bildiğiniz kaymış butonlar vs. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
MrColt Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Herkeze iyi seneler anasayfadaki düzenleme çok güzel olmuş Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
masal perisi Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 herkese iyi seneler=))) allah herkesin gönlüne göre versin =) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
xteksus Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 tüm gnoxis ailesinin yeni yılı kutlu olsun:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0warlock0 Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 Paylaş Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2010 herkese iyi seneleer Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Siyah karlaR Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 Paylaş Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2011 Herkese Mutlu ve Sağlık dolu seneler ... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.