Jump to content

2012'de dünyaya varmış olacaklar!

FearTheFutuRe

Önerilen Mesajlar

http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2010/space-alien-ufo.jpg

İnanılmaz iddia! Dünya dışı akıllı yaşama dair izler arayan organizasyon, inanılmaz bir rapor yayınladı.

Özellikle 20. yüzyılın ortalarından itibaren sıklıkla karşılaştığımız UFO olaylarının artık gözardı edilemeyeceğini savunanların sayısı gün geçtikçe artarken, bu konuda ortalığı çok karıştıran bir iddia gündeme oturdu.

Rus Pravda gazetesinin haberine göre, SETI (Dünya Dışı Akıllı Yaşam Arama) adlı organizasyonun yayınladığı rapora göre, gezegenimize yaklaşmakta olan üç devasa uzay gemisi bulunuyor. En büyüklerinin 240 kilometre genişliğinde olduğu vurgulanan gemilerin şu anda Plüton'un yörüngesinin dışında olduğu söyleniyor.

SETI'de yer alan araştırmacılar, Alaska'daki HAARP araştırma sistemi ile farkedildiği açıklanan objelerin, dünya dışı uzay gemileri olduğundan eminler.

Gemilerin, Mars'ın yörüngesine ulaşmasıyla normal teleskoplarla izlenebilmelerinin de mümkün olduğunu söyleyen araştırmacılar, gemilerin 2012 yılı Aralık ayında Dünya'ya ulaşacağını iddia ediyorlar.

Bu tarihin, dünyanın sonunu ilan ettiği öne sürülen Maya takviminin son günü olan 21 Aralık 2012 ile örtüşmesi de komplo teorilerini güçlendiriyor.

Kimileri dünyayı hedef alan üç uzay gemisinin 2012 yılında insanoğluna "saldıracağından" eminken, astronomlar SETI araştırmacılarının "istekleriyle", "gerçeği" birbirine karıştırdığını düşünüyorlar. Astronomlar, SETI'nin uzayı gözlemleme projesinin elli yıldır bir sonuca ulaşamadığına dikkat çekiyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsanların dünya dışı yaşam formlarını neden "düşman" olarak gördüklerini anlayamıyorum... Yıllardır onlar aramızdaydılar Dünyada olup bitenden haberleri var Dünya liderleriyle zaten iletişim içindeler NASA eminim ki binlerce kez temasa geçmiştir onlarla. Bize zarar verme gibi bir amaçları olsaydı milyonlarca yıl önce daha çoğalmadan ırkımızı yokedebilirlerdi veya neden hala yaşıyoruz. O varlıkların büyük teknolojileri varsa amaçları bizi yok etmekse şimdiye kadar yok ederlerdi zaten... Ben onların bizim yükselmemize yardımcı olacakları düşüncesindeyim. Bize yardım edecekler ve bize galaktik bir uygarlık haline gelmemiz konusunda yardım edecekler :) Vahşilik, saldırganlık ilkel ve zayıf toplumların özellikleridir...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gelenlerden ikisi eskort biri tahliye gemisi olabilir. En kötü durumda bizim atacağımız nükleerler de eminim bir işe yaramadan imha edilir.

Ne kadar gerçek bilinmez ama "Andromeda'dan gelen ufo" kitabındaki varlık olan LYA , bizi yoketmek için gelmekte olan varlıklardan bahsediyordu. Böyle birşey için güvenebileceğimiz tek şey Galaktik İnsan Federasyonu.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Kimileri dünyayı hedef alan üç uzay gemisinin 2012 yılında insanoğluna "saldıracağından" eminken, astronomlar SETI araştırmacılarının "istekleriyle", "gerçeği" birbirine karıştırdığını düşünüyorlar. Astronomlar, SETI'nin uzayı gözlemleme projesinin elli yıldır bir sonuca ulaşamadığına dikkat çekiyorlar.

Astronomlara katılıyorum.

Birileri 3.dünya savaşının temellerini atmaya çalışıyor sanırım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Gelenlerden ikisi eskort biri tahliye gemisi olabilir. En kötü durumda bizim atacağımız nükleerler de eminim bir işe yaramadan imha edilir.

yani.. galaksiler arası seyahat edebilecek düzeyde teknolojileri varsa nükleer füzelerin sinek ısırığı gibi bir etki yaratacağını düşünüyorum :D
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eğer ana gemiyse o büyük olan bu yavaşlık normal bence. Zaten onlar hakkında ne biliyoruz ki yorum yapmak gereksiz belki de :) Ama böyle birşey olursa direk saldıracağını sanmıyorum insanların. İnsanlar artık hazır onlara görünebiliriz dediklerini de hiç sanmıyorum çünkü insanlık her zamankinden daha aptal her zamankinden daha bağımlı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Eğer ana gemiyse o büyük olan bu yavaşlık normal bence. Zaten onlar hakkında ne biliyoruz ki yorum yapmak gereksiz belki de :) Ama böyle birşey olursa direk saldıracağını sanmıyorum insanların. İnsanlar artık hazır onlara görünebiliriz dediklerini de hiç sanmıyorum çünkü insanlık her zamankinden daha aptal her zamankinden daha bağımlı.
Ama o basit insanların içinde gerçeklerin farkında olanlar gitgide artıyor. Zamanı yaklaştıkça bilinçleniyorlar ve herşeyin sadece gözle gördükleri şeylerden ibaret olmadığını anlıyorlar. Bir gün gelecek insanlar maddesel yaşama bağlı kalmaktan kurtulacaklar işte o zaman insanlar için kurtuluş zamanı olacak :D
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ama o basit insanların içinde gerçeklerin farkında olanlar gitgide artıyor. Zamanı yaklaştıkça bilinçleniyorlar ve herşeyin sadece gözle gördükleri şeylerden ibaret olmadığını anlıyorlar. Bir gün gelecek insanlar maddesel yaşama bağlı kalmaktan kurtulacaklar işte o zaman insanlar için kurtuluş zamanı olacak :D

Bilinçliler her zaman olmuş ve her zamanki gibi istisna değil mi? Popülarizmin etkisi altındayken tüm dünya bu tarz bir farkındalık gelişimi genel olarak çok zor görünüyor ama imkansız değil ve umarım olur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sinek ısırığı gibi kalmaz bile. Nükleerler evrene dahi zarar veriyor. Demek istediğim o füzeleri uzayda patlatmazlar bile. Bir diğeri , neden hiper uzay veya başka boyutlar varken bizim boyutumuzda usulca geliyorlar. Eğer bizim gibi üçüncü boyut varlıkları ise bizim kadar düşmancıl olabilirler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

İnsanların dünya dışı yaşam formlarını neden "düşman" olarak gördüklerini anlayamıyorum... Yıllardır onlar aramızdaydılar Dünyada olup bitenden haberleri var Dünya liderleriyle zaten iletişim içindeler NASA eminim ki binlerce kez temasa geçmiştir onlarla. Bize zarar verme gibi bir amaçları olsaydı milyonlarca yıl önce daha çoğalmadan ırkımızı yokedebilirlerdi veya neden hala yaşıyoruz. O varlıkların büyük teknolojileri varsa amaçları bizi yok etmekse şimdiye kadar yok ederlerdi zaten... Ben onların bizim yükselmemize yardımcı olacakları düşüncesindeyim. Bize yardım edecekler ve bize galaktik bir uygarlık haline gelmemiz konusunda yardım edecekler :) Vahşilik, saldırganlık ilkel ve zayıf toplumların özellikleridir...

aynen katılıyorum...

isteselerdi daha bizler adam gibi toplumlar kurmadan evvel insanlığı yokedebilirlerdi. ama böyle bir amaçları yok arada sırada ufoların gelmesi ise 'biz burdayız, sizin dışınızda başka bir gezegende sizden daha gelişmiş daha güçlü bir toplum daha var ama amacımız size zarar vermek değil sadece bizi tanıyın istiyoruz orda biz de varız' demeye çalışmalarıdır kanımca. bunda bu kadar abartılacak ne var anlamıyorum çoğu atmosferin uygun olmayan koşullarından dolayı dünyaya geldikten sonra ölüyor uzaylı cesedi diye 'aman tanrımmmm' nidaları eşliğinde sitelerde yayınlanıyor. ne saçma komik ve acınası bir durum...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

aynen katılıyorum...

isteselerdi daha bizler adam gibi toplumlar kurmadan evvel insanlığı yokedebilirlerdi. ama böyle bir amaçları yok arada sırada ufoların gelmesi ise 'biz burdayız, sizin dışınızda başka bir gezegende sizden daha gelişmiş daha güçlü bir toplum daha var ama amacımız size zarar vermek değil sadece bizi tanıyın istiyoruz orda biz de varız' demeye çalışmalarıdır kanımca. bunda bu kadar abartılacak ne var anlamıyorum çoğu atmosferin uygun olmayan koşullarından dolayı dünyaya geldikten sonra ölüyor uzaylı cesedi diye 'aman tanrımmmm' nidaları eşliğinde sitelerde yayınlanıyor. ne saçma komik ve acınası bir durum...

böyle bir amaçları varsa kendilerini daha iyi belli etmeliler. bana hiçte kendilerini bize göstermeye çalışıyorlar gibi gelmiyor. bize iyilik yapmak, bizi geliştirmek gibi amaçları olsaydı çıkarlardı biz varız derlerdi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Avrupa'da mini buzul çağı başlamış durumda. Artık dünyanın biz üzerinde yaşarken , devamlı kirletirken buna ne kadar katlanacağı meçhul. Dünyanın yörüngesine gelip bize seçim şansı verebilirler. Bir diğer kötü olasılık ihtiyaçları olan kas gücünü karşılama düşüncesi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

böyle bir amaçları varsa kendilerini daha iyi belli etmeliler. bana hiçte kendilerini bize göstermeye çalışıyorlar gibi gelmiyor. bize iyilik yapmak, bizi geliştirmek gibi amaçları olsaydı çıkarlardı biz varız derlerdi.

Tarihte hiyerarşinin başladığı dönemlerde dünya dışı varlıkların izleri sayılamayacak kadar çoktur. Efsanelerde her zaman bu varlıkların öğretilerinden bahsedilir.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yani tabikide bu da ayrı bir düşünce ama bize zarar vermek isteselerdi de bunu çoktan yapabilirlerdi çünkü deliller apaçık birşekilde bizden üstün olduklarını gösteriyor bu kadar sürede neden bize zarar vermediler. şimdiye kadar zarar vermemeleri bundan sonrada zarar vermeyecekleri anlama gelmez tabi bu düşünceden yola çıkarsak senin fikrinde doğru olabilir ama diğer fikir bana daha yakın geliyor... belki bilirsin tv8demiydi kanal1 demiydi iki adam çıkıyor biri nasada bir çalışan diğeri Kur'an yorumcusu ikiside genç muhteşem beyinler onlardan dinlediğim kadarıyla diğer fikri daha çok benimsiyorum belki denk gelirsen o programa bakabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Tarihte örnekleri mevcut. İnsanlara rehber olanları da vardır. Dogon kabilesi , Çoban Behçet vs. İnsanlara bilgi aktarımı mevcut.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ashtar_Sheran'ında yazdığı gibi insanlara yapılan yardımın tarihte örnekleri bulunmaktadır.

Tolteklerin tanrısı Quetzalcoatl ı araştırmanı öneririm.

Toltekler Quetzalcoatl'ın Venüsten gelmiş olduğuna inanıyorlardı.

Quetzalcoatl ile ilgili görmüş olduğum bilgilerin çoğunda tarihte kendisinin insanların,insanlığın bir büyük yardımcısı olarak gösterilir.

İnkalar'ın tanrısı Virakoşa,Yukatanlar'ın tanrısı Kukulkan ve benzerileri ile ilgili bilgiler günümüzde mevcuttur.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tamam 2012 iyi bişey güzel bişey ancak bu duruma inananlarda paranoyaklık derecesini arttırmak için yapılan-yayılan yalan yanlış haberlerin amacını bir türlü tam olarak kavrayamadım.inanmıyor değilim 2012 kehanetlerine olabilir diyorum ama iyice suyunu çıkardılar başkalarını kandırmak hoşlarına gidiyor bazılarının heralde yada konuyla fazlaca ilgili ama bilgi yoksunu insanlar yazıyor bunları

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

tamam 2012 iyi bişey güzel bişey ancak bu duruma inananlarda paranoyaklık derecesini arttırmak için yapılan-yayılan yalan yanlış haberlerin amacını bir türlü tam olarak kavrayamadım.inanmıyor değilim 2012 kehanetlerine olabilir diyorum ama iyice suyunu çıkardılar başkalarını kandırmak hoşlarına gidiyor bazılarının heralde yada konuyla fazlaca ilgili ama bilgi yoksunu insanlar yazıyor bunları

Arkadaşlar dikkat ettiyseniz 2012 ile ilgili yapılan haberlerin %90 ında dünya dışı varlıkların 2012 de dünyamıza geleceği gibi bilgiler verilmektedir.

Bu yalan,yanlış olduğunu düşündüğümüz haberlerin hazırlanış,yapılış,oluşturulma amacı uçan disklerin asıl sahiplerinin gizlenmesidir.Diye düşünüyorum.

Daha doğrusu ve açığı şu son 100 yılda gördüğümüz uçan disklerin insanlara,dünyada yaşayan insanımsı varlıklara ait olduğunu gizlemektir diye düşünmekteyim.

Hemen hemen her haberde,buna benzer iddialarda disk şeklinde olan ufoların dünya dışı varlıklar tarafından yapıldığına,kullanıldığına ve bu varlıkların bu araçlarla 2012 de dünyamıza geleceklerine dair bilgiler vardır.

Oysa ki şu son 100 yıl içerisinde gördüğümğüz disk şeklinde ki ufoların insanlar,dünyada yaşayan varlıklar tarafından yapılmış olmasına dair o kadar çok bilgi vardır ki bu bilgiler birileri tarafından gizli tutulmaya çalışılıyor ki bu bilgilere çoğumuz ulaşamıyor ve sonrada bu yalan,yanlış olduğunu düşündüğümüz haberlerin doğru olduğuna inanıyor.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.

Misafir
Bu konuyu yanıtla...

×   Farklı formatta bir yazı yapıştırdınız.   Lütfen formatı silmek için buraya tıklayınız

Only 75 emoji are allowed.

×   Bağlantınız otomatik olarak gömülü hale getirilmiştir..   Bunun yerine bağlantı şeklinde gösterilsin mi?

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Düzenleyiciyi temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...