Lighthouse Oluşturma zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Oluşturma zamanı: Mart 31, 2007 ocak 1 - 9 --- isırgan otu ocak 10 - 24 --- ebemgümeci ocak 25 - 31 ---dereotu şubat 1 - 5 --- bildiğimiz ot şubat 6 - 14 ---çimen şubat 5 - 21 --- maydanoz şubat 22 - 28 --- kıvırcık mart 1 - 12 --- sarmaşık mart 13 - 15 ---dereotu mart 16 - 23 ---ebemgümeci mart 24 - 31 --- bildiğimiz ot nisan 1 - 3 --- isırgan otu nisan 4 - 14 ---kıvırcık nisan 15 - 26 ---ebemgümeci nisan 27 - 30 --- maydanoz mayıs 1 - 13 --- sarmaşık mayıs 14 - 21 ---çimen mayıs 22 - 31 ---dereotu haziran 1 - 3 --- ebemgümeci haziran 4 - 14 ---maydanoz haziran 15 - 20 --- isırgan otu haziran 21 -24 ---sarmaşık haziran 25 - 30 --- bildiğimiz ot temmuz 1 - 9 ---ebemgümeci temmuz 10 - 15 --- isırgan otu temmuz 16 - 26 ---çimen temmuz 27 - 31 --- bildiğimiz ot agustos 1 - 15 --- sarmaşık agustos 16 - 25 ---ebemgümeci agustos 26 - 31 --- maydanoz eylul 1 - 14 ---çimen eylul 15 - 27--- bildiğimiz ot eylul 28 - 30--- isırgan otu ekim 1 - 15 ---sarmaşık ekim 16 - 27 --- maydanoz ekim 28 - 31 ---kıvırcık kasim 1 - 16 --- dereotu kasim 17 -30 ---bildiğimiz ot aralik 1 - 16 ---isırgan otu aralik 17 - 25 --- sarmaşık aralik 26 - 31 ---çimen isırgan otu : cekici ve populersiniz.. kolayca arkadaş edinebiliyorsunuz.. kendinden emin tavirlarinizla grup icinde liderlige yakışıyorsunuz. eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz... bildiğimiz ot: utangac ve sevimlisiniz. tanimadiginiz insanlarla konuşmayi sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi paylaşabilirsiniz. arkadaş seçiminde oldukça dikkatlisiniz. sevilen birisiniz. doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz sarmaşık: yerinde duramayan birisiniz. durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. dedikoduyu biraz seviyorsunuz. sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşünüyor. dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. kıvırcık: esrarengiz birisiniz. ne zaman nasil davranacaginiz pek belli olmuyor. bazen herşeye salata oluyosunuz. cogu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yuzden cok ilgi görüyorsunuz. ebemgümeci: sessiz sakin ama cok zekisiniz. dost canlisi, sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz kucuk bir arkadaş grubu size yetiyor. fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz dereotu: siz lider olmak icin dogmuşsunuz. ama yapacak bişey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar. sözünü dinleten, dediğini yaptiran birisiniz. kararli tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. insanlarin arkadaş olmak isteyebiliceği birisiniz. maydanoz:uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız. çimen: cok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) kolay aşık oluyorsunuz. ne cok utangac ne cok girişkensiniz. arkadaş grubunuzda kırılmaması icin kollanan birisiniz. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hexagram Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Maydanoz Uyumlu, herseye maydanoz olmak burdan gelir sicakkanli birisiniz. Size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. Sadik ve dürüstsünüz, yapmacik insanlara ve dedikoduya karsisiniz. maydonoz olduğumu da gördüm ya gözüm açık gitmem artık 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 her konuya maydanoz olma arkadaşım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
KATA Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Her yerde olmayan insan saglina yararli bir kisilere sahipsiniz tam anlamdım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 @katatonik: alıntı yaparken bozuk almışım düzelttim. bir daha oku Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Isırgan otu... peeh çok iddialı 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
luciferian Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 ben çimeniim..... Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nora Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 bi dk yaw bu konu forumda var... ama nerede:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Lighthouse Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Yazar Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 bi dk yaw bu konu forumda var... ama nerede:) ee şey kem küm ablacım ben baktım 5 sayfaya da. artık göremediysem ceza almak yerine göz doktorundan randevu alırım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest arman Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 maydanoz ismi biraz itici olsada ozellikleri guzelmis Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Urumhamatahayil Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 bunun agacı var otu yok nora Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
danny Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 31, 2007 bildigimiz ot entresan ot gelıp ot gıdeblıme ıhtımalım gozumde canlandı:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
bonibon Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Öylesine bir otum.. Ne güzelde söylemiş öyle:) Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
YUH Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2007 muhaa ben dereotu çıktım naber:rofl: Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eos Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2008 maydanozmuşum. 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SchizophreniCorpse Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Isırga Otu çıktım Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
afektive Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2008 ısırgan otu Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kelendria Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 bu tür şeyler fal değil ki karakter tahlili, hani mavi gözlüler şöyle olur yeşil gözlüler böyle gibi bir şey okumuştum ve buna göz falı deniyordu aynen onun gibi. Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
tears_of_rain Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2008 sarmaşık: yerinde duramayan birisiniz. durmadan ona buna sarılıp duruyosunuz cok arkadaşınız var ve sosyal yaşamınız cok renkli. dedikoduyu biraz seviyorsunuz. sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini duşünüyor. dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz. ayy nesılda bilmişler beni yaaa 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
basak1635 Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 ben ebemgümeci..)pek gzll Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
AnTiDoTo Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2008 çok güzel bi yazı olmuş çok keyifli 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
chen Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 ebegümeci ebegümeci olmamıştım : ) teşekkürler Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mavisu Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 maydanoz:uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. sadık ve dürüstsünüz, yapmacık insanlara ve dedikoduya karşısınız. yaaa demek bir maydonoz olarak yaşamışım hihihi Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mysteriouslady Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 güzel bir paylaşım teşekkürler...ısırgan çıktım bende:) 1 Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
biggang Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 Paylaş Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2008 isirgan otu, o yuzden daliyom demekk ben Alıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Sohbete katıl
Şimdi mesaj yollayabilir ve daha sonra kayıt olabilirsiniz. Hesabınız varsa, şimdi giriş yaparak hesabınızla gönderebilirsiniz.